Tip: Frys dine avocadoer

af Stinna
Tip: Frys dine avocadoer

I dag vil jeg gerne dele et lille tip med jer. Et tip, som jeg delte på instagram forleden og som flere havde spørgsmål til – så det vil jeg gerne lige dele med jer her også.

Kan avocado fryses?

Du kan nemlig sagtens fryse dine modne avocadoer. Så hvis du en dag har købt for mange eller ikke lige får dem spist, så kan de fryses og bruges til smoothies. De ændrer nemlig lidt tekstur når de fryses, men i en smoothie kan dette slet ikke mærkes eller smages. Jeg tænker også, at de sagtens kan bruges til guacamole eller andet efter frysning, men dette har jeg ikke forsøgt.

Jeg gør således:

  • Halver de modne avocadoer og fjern stenen.
  • Fjerne avocadoen fra dens skræl.
  • Kom de halve avocadoer i en pose eller en fryseegnet bøtte. Kom evt. lidt citronsaft på (men dette gør jeg ofte ikke). For helt at sikre at de ikke bliver lidt brune, kan luften suges ud af fryseposerne.
  • Kom bøtten i fryseren og frys avocadoerne, til du skal bruge dem. Jeg tager blot én halv avocado op og kommer i min smoothie.

Skriv endelig, hvis I har andre gode tips til avocado.

Tip: Frys dine avocadoer

Du er også meget velkommen til at følge med på min instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder og billeder fra min hverdag. Du er også velkommen til at skrive en kommentar herunder, hvis du har spørgsmål eller feedback til opskriften. Hvis du laver min mad, vil jeg elske at se et billede af det på instagram.

3 Kommentarer

Jessie Karstenskov 30. april 2019 - 17:32

Tak for det gode råd

Reply
Jessie Karstenskov 30. april 2019 - 17:34

Tak for dit gode råd

Reply
Stinna 3. maj 2019 - 09:28

Dejligt at du kan bruge det :-)

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.