Løgkompot

af Stinna

Løgkompot med rødløg, honning, balsamico og timian. Løgkompot kan bruges som tilbehør til utallige retter og er særligt godt i sandwich og panini.

Opskrift på løgkompot

Denne løgkompot er både syrlig, salt og sød. Den er fyldt med smag og smager helt fantastisk som fyld i toast eller panini. I denne version har jeg brugt honning, som dog kan udskiftes med sukker.

Løgkompot med balsamico og timian

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid20 minutter
Ret: Tilbehør
Køkken: Vegetarisk
Antal: 1 glas
Forfatter: Stinna
5 fra 1 stemme

Ingredienser

  • 2 stk. store rødløg
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. honning
  • 2 spsk. mørk balsamico
  • 2 spsk. eddike
  • 1 håndfuld frisk timian
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Start med at skære rødløg i tynde skiver.
  • Kom olie på en pande og steg løgene i et par minutter. De skal ikke blive brune, men blot blive bløde.
  • Tilsæt honning, balsamico og eddike. Skru ned til middelvarme og lad det simre i 15-20 minutter.
  • Tilsæt timian, salt og peber.
  • Kom kompotten i et helt rengjort glas og luk med det samme.
  • Sæt glasset på køl.

Du er også velkommen til at følge min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.

5 from 1 vote (1 rating without comment)

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.