Jeg er på barsel - jeg vender tilbage med svar på spørgsmål

Løgkompot

af Stinna

Løgkompot med rødløg, honning, balsamico og timian. Løgkompot kan bruges som tilbehør til utallige retter og er særligt godt i sandwich og panini.

Opskrift på løgkompot

Denne løgkompot er både syrlig, salt og sød. Den er fyldt med smag og smager helt fantastisk som fyld i toast eller panini. I denne version har jeg brugt honning, som dog kan udskiftes med sukker.

Løgkompot med balsamico og timian

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid20 minutter
Ret: Tilbehør
Køkken: Vegetarisk
Antal: 1 glas
Forfatter: Stinna

Ingredienser

  • 2 stk. store rødløg
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. honning
  • 2 spsk. mørk balsamico
  • 2 spsk. eddike
  • 1 håndfuld frisk timian
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Start med at skære rødløg i tynde skiver.
  • Kom olie på en pande og steg løgene i et par minutter. De skal ikke blive brune, men blot blive bløde.
  • Tilsæt honning, balsamico og eddike. Skru ned til middelvarme og lad det simre i 15-20 minutter.
  • Tilsæt timian, salt og peber.
  • Kom kompotten i et helt rengjort glas og luk med det samme.
  • Sæt glasset på køl.

Du er også velkommen til at følge min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.

Tilføj en kommentar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy