Croutoner

af Stinna

Croutoner lavet af en rest brød. Knasende sprøde brødcroutoner, som kan laves af en tør rest brød. Croutonerne er gode på salat, suppe eller bare som en lille snack.

Opskrift på sprøde croutoner

Hvis du har en rest gammelt brød liggende, så prøv at lave det om til sprøde croutoner. De er nemme at lave og kan krydres med lige de krydderier, du ønsker. Her har jeg krydret dem med paprika, timian, salt og chili. Hvis du har en rest rugbrød liggende, så prøv min opskrift på Rugbrødscroutoner.

Forb. tid5 min
Tilb. tid10 min
Ret: Tilbehør
Køkken: Vegetarisk
Antal: 1 portion
Forfatter: Stinna

Ingredienser

  • 4 skiver gammelt brød
  • 4 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. groft salt
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. timian
  • 1 drys chili

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
  • Skær brød i små tern. Kom dem i en skål og vend med olie og krydderier.
  • Fordel croutonerne på en bageplade med bagepapir. Bages midt i ovnen i cirka 10-15 minutter. Hold øje med dem, de skal kun være gyldne.
  • Lad dem køle helt af og opbevar dem i en lufttæt beholder. De kan holde sig i 2-3 dage.

Du er også velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.

Tilføj en kommentar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy