Havregrød med mandelmælk

af Stinna

Havregrød med mandelmælk

Havregrød med mandelmælk. Skøn havregrød lavet med vanilje og mandelmælk.

Havregrød med mandelmælk

Dagens indlæg er mere et lille tip, end det egentligt er en opskrift. Jeg vil nemlig gerne tippe jer om, at havregrød lavet på mandelmælk virkelig smager skønt. Så hvis du normalt koger din havregrød på almindelig mælk (eller vand), så prøv med mandelmælk. Smagen bliver mere cremet og virker næsten dessert-agtig. Jeg toppede min grød med friske hindbær, hasselnødder og kokosflager.

Jeg brugte en mandelmælk købt i den lokale helsekost-butik. Du kan også prøve at lave din egen variant, hvis du har mod på det.

Hvordan spiser I jeres havregrød?

Havregrød med mandelmælk

Forb. tid5 min
Tilb. tid5 min
Ret: Morgenmad
Køkken: Vegetarisk
Antal: 1 person
Forfatter: Stinna

Ingredienser

  • 1 dl havregryn
  • 2 dl mandelmælk kan fås med eller uden agavesirup
  • lidt salt
  • evt. ½ tsk kanel + ½ tsk vanillepulver

topping

  • friske hindbær, hasselnødder og kokosflager.

Sådan gør du

  • Kog alle ingredienserne til grøden i en gryde.
  • Når grøden har en tyk konsistens, er den færdig.
  • Kom grøden i en skål og kom ønsket topping på, velbekomme.

Hvis du leder efter andre opskrifter på havregrød, så er denne måske også noget for dig:

 

Havregrød med mandelmælk

Du er også meget velkommen til at følge med på min instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder og billeder fra min hverdag. Du er også velkommen til at skrive en kommentar herunder, hvis du har spørgsmål eller feedback til opskriften. Hvis du laver min mad, vil jeg elske at se et billede af det på instagram.

2 Kommentarer

2 Kommentarer

Josephine 10. marts 2016 - 07:33

Det er også virkeligt godt med vanille soya mælk!!

Reply
Efterårs morgen grød - grød med æble, gulerod og kanel - sund grød 6. august 2017 - 21:55

[…] Hvis du også er helt vild med grød, så prøv denne variant: Havregrød med mandelmælk. […]

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy