Havregrød med mandelmælk. Skøn havregrød lavet med vanilje og mandelmælk.
Havregrød med mandelmælk
Dagens indlæg er mere et lille tip, end det egentligt er en opskrift. Jeg vil nemlig gerne tippe jer om, at havregrød lavet på mandelmælk virkelig smager skønt. Så hvis du normalt koger din havregrød på almindelig mælk (eller vand), så prøv med mandelmælk. Smagen bliver mere cremet og virker næsten dessert-agtig. Jeg toppede min grød med friske hindbær, hasselnødder og kokosflager.
Jeg brugte en mandelmælk købt i den lokale helsekost-butik. Du kan også prøve at lave din egen variant, hvis du har mod på det.
Hvordan spiser I jeres havregrød?
Havregrød med mandelmælk
Ingredienser
- 1 dl havregryn
- 2 dl mandelmælk kan fås med eller uden agavesirup
- lidt salt
- evt. ½ tsk kanel + ½ tsk vanillepulver
topping
- friske hindbær, hasselnødder og kokosflager.
Sådan gør du
- Kog alle ingredienserne til grøden i en gryde.
- Når grøden har en tyk konsistens, er den færdig.
- Kom grøden i en skål og kom ønsket topping på, velbekomme.
Hvis du leder efter andre opskrifter på havregrød, så er denne måske også noget for dig:
Du er også meget velkommen til at følge med på min instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder og billeder fra min hverdag. Du er også velkommen til at skrive en kommentar herunder, hvis du har spørgsmål eller feedback til opskriften. Hvis du laver min mad, vil jeg elske at se et billede af det på instagram.
7 Kommentarer
Det er også virkeligt godt med vanille soya mælk!!
Uhhh, skal helt klart prøves
Tusind tak :-)
Det er cirka dobbelt så nemt at lave grøden direkte i tallerkenen ved at varme den i mikroovnen, Jeg giver den 1½ minut ved fuld styrke. Og det er ved en mængde af væske på 1½ dl.
Tak for tip, det må jeg prøve :-)
Jeg stiller min havregrød, enten lavet på havremælk eller / og vand over aftenen inden, hvor jeg tilføjer salt, peber og æblecider.
Når jeg koger den, tilføjer jeg lidt kokosolie.
Serveres gerne med hakkede mandler og optøede blåbær ( eller anden frugt ) Har et glas med optøede blåbær stående i køleskabet, da jeg hver sommer plukker min 10 kg blåbær
Det lyder skønt! :-)