Kosttilskud vegetar

af Stinna

vegetar vitaminer

Reklame for Biosym

Kosttilskud vegetar – hvilke vitaminer til vegetarer? Jeg har været vegetar i 13 år og får ofte spørgsmålet om, hvilke vitamtilskud jeg spiser og hvordan jeg sørger for at få nok vitaminer. Derfor har jeg i samarbejde med virksomheden Biosym.

Jeg er den type vegetar, som spiser både æg og mælkeprodukter. Selvom jeg selv vil sige at jeg spiser en meget varieret kost, så vælger jeg alligevel at supplere med vitaminpiller, især i perioder hvor jeg føler at jeg lige har brug for noget ekstra – mere om det længere nede. Jeg vil gerne understrege at dette er min personlige mening om brugen af vitaminer og kosttilskud. Men jeg vil lige understrege, at det er væsentligt med en varieret kost og at kosttilskud og vitaminer ikke må stå i stedet for dette – men blot fungere som tilskud til ens kost.

Multivitamin til vegetar

Året rundt spiser jeg en multivitaminpille. Som multivitaminpille spiser jeg OmniminPure, som indeholder en god sammensætning af vitaminer og er velegnet til vegetarer. Vitaminpillen spiser jeg gerne året rundt. De har også en anden multivitamin til veganere, som jeg endnu ikke har afprøvet. Hvis jeg ikke spiser multivitamin, sørger jeg for d-vitamin i vinterhalvåret.

Mælkesyrebakterier

Udover min multivitaminpille, er jeg det seneste stykke tid begyndt at spise mælkesyrebakterier. Mælkesyrebakterier styrker ens tarmflora. Denne pille er ligeledes velegnet til vegetarer. Derudover skulle mælkesyrebakterier spille en vigtig rolle for ens immunforsvar og optagelsen af fødevarer. Jeg læser mere og mere om mælkesyrebakteriers gavnlige effekt og hvis du er mere nysgerrig, så kan jeg anbefale at læse mere om emnet.

Fiskeolie til vegetar

Til slut spiser jeg fiskeolie. Det ved jeg godt, at der sikkert ikke er mange vegetarer der gør. Det er et valg jeg har taget, da jeg virkelig gerne vil have de gode stoffer fra fisk og ikke har fundet det vegetabilsk andre steder, hvor det er i samme kvalitet. Jeg spiser fiskeolien Omnikrill, som er en del af kvalitetsmærket Pure, som sikrer at der er tale om fiskeolie af høj kvalitet og at fiskeolien er testet for dets renhed. Så selvom jeg er vegetar, har jeg taget et valg om at spise fiskeolie. Jeg ved at der er delte meninger om dette, men det fungerer for mig. Ellers findes der flere veganske muligheder, som jeg dog ikke kender til.

(På billederne har jeg også B-vitaminer, som jeg ikke længere tager). vegetar vitaminer

vegetar vitaminer

113 Kommentarer

Peter Rosborg 2. juni 2016 - 14:54

Ej de produkter kunne jeg godt bruge :)

Reply
Line 2. juni 2016 - 15:21

Det kunne jeg godt lige bruge. Især en omgang mælkesyrebakterier, nu hvor jeg skal på ferie.

Reply
Lene Hauberg 2. juni 2016 - 15:23

Ønsker dig en skøn sommer✌

Reply
Charlotte Movritsen 2. juni 2016 - 15:38

Jeg tager i perioder mælkesyrebakterier da jeg har IBS. Derudover multivitamin og ekstra D Vitamin i vinterperioden for at booste energiniveauet og et dårligt imunforsvar. Jeg tager derudover kalk for at optage stofskifte medicin. Alt i alt en lidt dyr udgift som supplement til min medicin så jeg vil da blive super glad for at vinde disse kvalitetsprodukter. Uanset hvad ønsker jeg en rigtig god sommer med masser af “gratis” vitaminer.

Reply
Isabella 2. juni 2016 - 15:44

Jeg er vegetar og tager ingen kosttilskud, men det burde jeg måske… Denne her præmie ville være en god startpakke! :)

Reply
Johanne 2. juni 2016 - 16:10

Jeg er gået fra slet ikke at tage nogle til at tage både mælkesyrebakterier, fiskeolie, D-vitamin og magnesium, da min PT har anbefalet det. Så det kunne være lækkert med en præmie, for det er en dyr omgang :-)

Reply
Amalie Østergaard 2. juni 2016 - 16:12

Er stor fan af Biosyms Omnipure. Jeg døjer med et immunforsvar der bliver utroligt påvirket af mit stressniveau, især op til eksaminer og andet hvor jeg altid bliver ramt af en hård omgang forkølelse efterfølgende. Omnipure har dog hjulpet og gjort dette meget mildere!

Gad især godt prøve fiskeolien, da jeg døjer med meget tør hud. Ved du hvad kapslen til disse piller er lavet af?

God sommer :-)

Reply
Pia Sroka 2. juni 2016 - 16:25

Det ville være skønt, jeg tager omega 3-6-9, med A-D-E-K vitamin, B- vitaminer, hvidløgtabeletter,og Soleray vitaminer med jern, det styrker mit immunforsvar, og hjælper på mine ledsmerter. :)

Reply
Sarah HS 2. juni 2016 - 17:05

Jeg tager for tiden en almindelig multivitaminpille og fiskeolie. Jeg er også vegetar, men har det på samme måde med fiskeolie som dig. Jeg døjer med tør hud, og det gør en verden til forskel!

Reply
Trine M K 2. juni 2016 - 17:10

Jeg tager fiskeolie, multivitamin og kalktabletter dagligt. Af og til supplerer jeg med magnesium inden sengetid (for at undgå kramper/muskeluro) og D-vitamin. Har tidligere også taget både chrom og B-vitamin.

Reply
Henriette 2. juni 2016 - 18:22

Tager selv omega 3, magnesium og zink. Men døjer en del med maveproblemer, så kunne godt tænke mig at prøve mælkesyrebakterie :-)

Reply
Sofie 2. juni 2016 - 18:25

Jeg tager også Omnimin Pure hver dag, og jeg er faktisk ved at løbe tør, så denne præmie ville være meget kærkommen Derudover tager jeg Silica Ekstra samt Eskimo flydende Omega 3. I vinterhalvåret tager jeg desuden et vitamin D tilskud.

Reply
Linnea 2. juni 2016 - 18:29

Jeg er selv vegetar og spiser minimalt af æg og mælkeprodukter. Jeg tager en multivitamin, d-vitamin og b12. Herudover engang imellem hørfrøolie for at få omega3 :-)

Reply
Julie Grønning Qvist 2. juni 2016 - 18:43

Jeg tager fiskeolie og magnesium :) og ville elske at få lidt ekstra kosttilskud!

Reply
Anne-Sofie 2. juni 2016 - 18:45

Jeg spiser Omnimin Pure og har gjort det hver morgen i et halvt års tid – nu kan jeg ikke leve uden dem ✌️ Derfor kunne jeg da sindssygt godt tænke mig at prøve de andre også

Reply
Cecilie Ølgod Nielsen 2. juni 2016 - 18:55

Jeg er for en måned siden begyndt at tage mælkesyrebakterier og fik også anbefalet Biosym. Min kæreste og jeg er vildt glade for dem – nu er vi ved at løbe tør, og skal til at gøre op med mig selv, hvor mange penge jeg vil bruge på kosttilskud om måneden, da det er rimelig dyrt – men helt sikkert det værd.
Håber virkelig at jeg kunne vinde dette sæt! Krydser fingre :-)

Reply
Anne Sofie 2. juni 2016 - 19:00

Er stor fan af biosym! Deres multivitamin og fiskeolie plejer at være en fast del af mine kosttilskud – har også haft gode erfaringer med deres symbioflor+ – er dog desværre løbet tør!
Da jeg pt. er gravid har jeg været nødt til at skifte multivitamin ud med et multivitamin specielt til gravide. Derudover spiser jeg pt. Jern, kalk + d-vitamin + magnesium og biosym EPA-GLA+

Reply
Nana Fjeldsted 2. juni 2016 - 19:21

Fiskeolie og magnesium :-)

Reply
Louise S 2. juni 2016 - 19:34

Jeg tager Omnimin Pure, jern og mælkesyrebakterier – og D-vitamin om vinteren :-)

Reply
Celine 2. juni 2016 - 19:37

Mega spændende læsning, Stinna! Jeg har virkelig selv gået de sidste par dage og overvejet at skære kød fra min kost. Er så småt begyndt at holde et par kødfrie dage om ugen – men nu må vi se, om jeg kan undvære det helt, eller om jeg må gå på kompromis en gang i mellem :-)

Jeg kunne egentlig godt tænke mig at høre, hvorfor du er vegetar og ikke veganer? Hvilke overvejelser har du deromkring?

Reply
Isalena Brauer 2. juni 2016 - 19:38

Sådan en omgang ville ikke være dårlig at vinde! Det er altid sjovt at prøve noget andet.
Selv tager O3, D3, og M3 fra purepharma. Derudover tager jeg en multivitaminpille med jern fra poliquin group, som kun kan købes i USA, så har købt dem gennem min træner. Jeg træner meget(styrketræning og crossfit) og kan mærke stor forske på min restitution og muskelømhed de måneder jeg ikke har råd til at købe supps. Magnesium hjælper virkelig godt på både restitution og søvn, da det er muskelafslappende. Jeg har også selv spist probiatica fra udos choice, da man med dem er sikker på at alle de gode sager er ‘levende’, derfor de også skal være på køl. Men det er nærmest guld på glas, så der er som sagt ikke altid jeg har råd til det på SU.

Reply
Anne-Sofie 2. juni 2016 - 19:38

Jeg er også vegetar, så disse kosttilskud vil være virkelig rart at vinde! :)

Reply
Charlotte 2. juni 2016 - 19:40

Jeg har vært vegetarianer i 4 mnd nå, men har ikke begynt å ta noen kosttilskudd. Usikker p å om jeg trenger det , men føler meg ikke annerledes eller sliten for det. Jeg spiser også egg og meieriprodukter og fisk minimum 1 gang i uka.

Reply
Maria 2. juni 2016 - 19:44

Jeg plejer at tage en multivitaminpille i vinterhalvåret, men ellers tager jeg ingen former for kosttilskud. Jeg er dog netop begyndt at overveje det lidt. Min søn har meget tør hud og en pædagog anbefalede at give ham fiskeolie, istedet for at smøre ham ind i en masse cremer. Og jeg er sgu faktisk også selv “ret tør i det”, så nu overvejer jeg om det kunne hjælpe mig også..
Kunne være fedt at vinde alle disse spændende kosttilskud og finde ud af om det kunne lave nogle ændringer på krop og velbefindende – jeg krydser fingre:-)

Reply
Mathilde 2. juni 2016 - 19:52

Du er bare så inspirerende Jeg tager selv mælkesyrebakterier og en multivitaminpille samt B-vitaminer og hørfrøolie, men det er så dyrt så jeg ville blive absolut lykkelig hvis jeg vandt! Det ville være spændende at prøve nogle nye mærker

Reply
Camilla A 2. juni 2016 - 19:53

Sikke en skøn præmie!
Jeg tager selv mælkesyrebakterier og Longo Sport. :-)

Reply
Cecilie 2. juni 2016 - 20:19

Mælkesyre fra biosym ❤️ jeg kan ikke tåle gluten og mælk, så jeg tager mælkesyre i pilleform + nds vandopløselige mælkesyrebakterier + d-vitamin.

Reply
Maria Bøgelund 2. juni 2016 - 20:31

Jeg tager Mælkesyrebakterier og kalk fast. Om vinteren supplerer jeg med multivitaminpille og D-vitamin. Fiskeolie og B-vitamin vil jeg gerne i gang med.

Reply
Freja 2. juni 2016 - 20:33

Ejj en lækker konkurrence! Jeg er selv “vegetar”, dermed ment at jeg stadig spiser fisk. For nyligt er jeg også begyndt at eksperimentere med veganske madvarer og retter – som jeg synes rigtig godt om:-) Jeg tager til dagligt 2 multivitaminpiller og spiser en spiseskefuld hørfrøolie (skulle indeholde meget af det samme som fiskeolie, og er noget billigere)
Jeg har overvejet hyben eller ingefær til led og knogler, da jeg ofte er øm i mine skuldre og nogle gange i min ryg – har du tilfældigvis nogen erfaring med sådanne kosttilskud eller lignende?:-)

Reply
Jolanta 2. juni 2016 - 20:36

Biosym har nogle virkelig gode produkter, håber jeg vinder :-)

Reply
Caroline B 2. juni 2016 - 20:43

Jeg tager b-12 vitaminer

Reply
Randi 2. juni 2016 - 20:50

Jeg har været “fuldtid-svegetar” i lidt over 6 måneder nu, hvor jeg før havde et begrænset indtag af kød, da jeg ikke bryder mig om det. Min mor var meget stor modstander af det, da hun var bekymret for om jeg så ville få nok vitaminer og proteiner, men hun er heldigvis blevet sat ind i tingene, og vi har helt styr på det :) Til daglig tager jeg d-vitamin og multivitaminer, for at være på den sikre side, selvom jeg spiser en meget varieret kost. Derudover får jeg indsprøjtet B12 én gang hver tredje uge, grundet min krop ikke er i stand til at optage det igennem føden. Det ville være super fedt at vinde, da vitaminer på SU godt kan være lidt pricey, når pengepungen trykker ;)

Reply
Lisa 2. juni 2016 - 20:56

Spiser meget vegansk, så kunne godt bruge nogle kosttilskud som disse :-)
Jeg tager en multivitaminpille og Hair & Nails (fra Matas) som bl.a. indeholder B12. Plejer også at tage mælkesyrebakterier, men de er ret dyre, synes jeg.
Om vinteren tager jeg D-vitamin, men lige for tiden er der jo masser af det udenfor ;-)

Reply
Line Andersen 2. juni 2016 - 21:00

Virkelig lækker præmie. Jeg bruger selv Symbiflor+, og min mave er så glad for dem :)

Reply
Karina Buch 2. juni 2016 - 21:09

Sikke en fed præmie jeg spiser også Omnimin Pure og i vinterhalvåret også d-vitamin- nogle perioder er det ekstra stærke d-vitaminer, hvis jeg er ekstra træt.
Jeg vil også gerne tage fiskeolie, men jeg glemmer det ofte, da det er flydende, som står på køl.
Min datter får også børnevitamin fra Biosym, og hun elsker dem

Reply
Morten groth 2. juni 2016 - 21:17

Omnimin pure

Reply
Marianne Luna 2. juni 2016 - 21:42

Lækker konkurrence. :) Jeg er vegetar, og spiser nærmest ikke mælkeprodukter, hvorfor jeg tager B12. Jeg tager tit et magnesiumtilskud om aftenen og i slutspurten i min specialeperiode har jeg også taget rosenrod, der er en adoptogen urt, som gør kroppen mere modstandsdygtig. Og så drikker jeg vand med byggræspulver hver morgen :)

Reply
Anneli 2. juni 2016 - 22:30

Jeg tager d-vitamin, multi vitamin/mineral, fiskeolie, probiotika og til tider magnesiumolie.

Reply
Asta 2. juni 2016 - 22:50

Dejligt indlæg ! Godt med information og gode begrundelser.
Jeg tager alm multi vitamin da den dækker mit behov samt fiskeoliepiller i de uger, hvor der ikke er fisk på tallerknen. Ellers gør jeg som dig og mærker efter hvad min krop trænger til

Reply
Camilla Kirstine 3. juni 2016 - 05:17

Jeg er ret splittet når snakken falder på kosttilskud. Generelt har jeg det overordnede holdning, at jeg tror på, man ikke behøver kosttilskud så længe man spiser en varieret kost. Alligevel har jeg selv i mange år taget diverse kosttilskud. Året rundt tager jeg både en multivitaminpille, B-combin tabletter samt thiamin, B12. Derudover tager jeg unikalk, da jeg har fået konstateret osteoporose.
Den sidste tid har jeg overvejet at begynde at tage noget fiskeolie, men da jeg spiser relativt meget fisk synes jeg det virker både unødvendigt og dyrt.

Reply
Annette 3. juni 2016 - 05:31

Den pakke gad jeg godt vinde :)

Reply
Eva Jensen 3. juni 2016 - 05:56

Jeg har en stofskiftesygdom hvor det er godt for mig at tage en masse vitaminer ved siden af min medicin, så jeg tager (og hold nu fast): d vitamin, b vitamin, magnesium, zink, selen og fiskeolie hver dag.
Det er dyrt men jeg kan mærke en betydelig forskel ift. før.

Reply
Jane Rishøj 3. juni 2016 - 07:29

D vitaminer og vitaminpille vil da gerne vinde disse og prøve andre vitaminer

Reply
Simone Torp 3. juni 2016 - 07:38

Jeg har spist B-vitaminer i årevis, med henblik på at styrke mit hår. Jeg er relativ ny som vegetar, da jeg stoppede med at spise kød og fisk i september 2015, så jeg har endnu ikke fået overblikket over, hvilke kosttilskud der er gode at spise som vegetar. Derfor ville det være perfekt at vinde denne konkurrence og få en “startpakke” og inspiration til, hvad jeg bør købe fremover :-)
God weekend til alle!

Reply
Janni Simonsen 3. juni 2016 - 09:49

Jeg spiser dagligt;
35 mg. d-vitamin (dobbelt dosis i vinter halvåret)
500 mg. C-vitamin (for bedre optagelse af d-vitamin da det driller mig)
1 x multivitamin pille (omnimin pure)
2 x mælkesyrebakterie (symbioflor+)
2 x EPA-GLA+ (fiskeolie fra Biosym)
1 x magnesium om aftenen (Biosym)
Sibirisk ginseng efter behov

Jeg mærker et markant fald i mit energiniveau hvis ikke jeg spise min D-vitamin hele året. Mærker det især hvis jeg glemmer den nogle dage i træk.

Reply
Nanna L 3. juni 2016 - 09:54

Jeg tager en almindelig multivitamin i vinterhalvåret – ofte suppleret op med lidt ekstra C-vitamin. Og så vil jeg virkelig gerne starte på fiskeolie, men har ikke Iige fået det købt endnu :)

Reply
Ann-Sofie 3. juni 2016 - 10:35

Jeg lever selv som vegetar, så jeg synes nogle gange, at det er svært at få taget de nødvendige kosttilskud. Til daglig forsøger jeg at huske at tage mine piller med multivitamin og en supplerende med kalk, og derudover tager jeg i perioder, ligesom dig, mælkesyrebakterier, da jeg oplever smerter i maven i nogle perioder

Reply
Dorthe Søgaard 3. juni 2016 - 10:35

Jeg tager magnesium, der er med til at regulere blodtrykket og knogleopbygning, samt fiskeolie (tænker altid, at olien skal smøre knogler og led :) ) og ind imellem en multivitamin..
Tak for et oplysende indlæg.

Reply
Ann-Sofie 3. juni 2016 - 10:35

Jeg lever selv som vegetar, så jeg synes nogle gange, at det er svært at få taget de nødvendige kosttilskud. Til daglig forsøger jeg at huske at tage mine piller med multivitamin og en supplerende med kalk, og derudover tager jeg i perioder, ligesom dig, mælkesyrebakterier, da jeg oplever smerter i maven i nogle perioder

Reply
Maibritt Marie Buch Hansen 3. juni 2016 - 10:58

Jeg tager bodylabs multivitaminer bodymin, fiskeolie, symbioflor+ mælkesyretabletter, ingefærtabletter, ekstra c vitamin til immunforsvaret, kalk og betacaroten her i forårs/sommermånederne ;-) ved siden af dette tager jeg en spsk hørfrøolie hver morgen, elsker hvad alt dette har gjort af mirakler for min hud!

Reply
Lærke Nyborg 3. juni 2016 - 10:58

Uhh kunne være lækkert at prøve disse produkter. Da jeg er studerende er det ikke altid råd til at få vitaminer Osv.

Reply
Lone 3. juni 2016 - 11:00

Lige nu tager jeg kun den grønne perle og amara kliniplex. Ville være spændende og uden tvivl givende for krop og sind og nære den med biosyms kosttilskud- og måske mærkbart -særligt i en stress sygemeldt periode.

Reply
Annemette Ami Foged 3. juni 2016 - 11:01

Lækkert indlæg! Tak for det!

Jeg ville hjertens gerne vinde, da jeg har brug for, at få suppleret op med vitaminer – da jeg både er laktose intolerant og til dels gluten (som.jeg først i denne her uge fandt ud af, efter et møde med en biopat). Detsuden skal jeg igang med mælkesyrebakterier pga min fordøjelse og er i underskud af D. Da jeg ikke optager vitaminerne ordentligt pga. maven. Så nu skal der en gang for alle styr på det.

Jeg tager nu D vitamintilskud, hørfrøolie, multivitamin, kisel og acai (sidstnævnte er mineraler).

Jeg krydser fingere for at få skiftet mine tilskud ud med noget af en stærk kvalitet (;

Reply
Susanne 3. juni 2016 - 11:04

Sikke en herlig præmie! For tiden spiser jeg multivitamin, fiskeolie, mælkesyrebakterier pig magnesium.

Reply
Lone grangaard 3. juni 2016 - 11:05

Til daglig omni pure,magnesium,dsun,krill
I stressede perioder bvit
3gange årligt symbioflor

Reply
Helle husum poulsen 3. juni 2016 - 11:07

Vil super gerne vinde

Reply
Jeanette Høyrup Hansen 3. juni 2016 - 11:23

Som ung kvinde med lavt stofskifte har jeg brug for en del ekstra vitaminer og mineraler. Jeg har valgt Biosyms produkter da de har en god virkning. Jeg er især glad for omnimin pure og deres magnesium☺
Håber jeg vinder så jeg kan prøve deres fiskeolie også

Reply
Jeanette Høyrup Hansen 3. juni 2016 - 11:27

Som ung kvinde ed lavt stofskifte har jeg brug for ekstra vitaminer og mineraler. Mit valg er faldet på Biosyms produkter da jeg synes de er mest “rene” og har den bedste virkning.
Jeg er især glad for Omnimin Pure og deres magnesium.
Jeg håber at vinde så jeg også kan prøve deres fiskeolie

Reply
Lilla 3. juni 2016 - 11:52

Lækker præmie lige hvad min krop trænger til for at komme på ret køl ♡

Reply
Christina 3. juni 2016 - 12:52

Jeg spiser omnimin pure, eskimo 3 med pufanox, D-Sun, Bio-magnesium og Bio-C-Vitamin.

Mælkesyrebaktetier, får jeg fra fermenteret grønt, vandkefir og kombucha. Hjemmelavet.

Håber jeg er den heldige!

Reply
Lena Miller Kristensen 3. juni 2016 - 14:31

Skønne produkter – jeg spiser dagligt OmniX, og overvejer at gå i gang med mælkesyrebakterier

Reply
Lena Miller Kristensen 3. juni 2016 - 14:33

Skønne produkter. Jeg spiser dagligt Omnix, og overvejer mælkesyrebakterier :-)

Reply
Susanne Kallan 3. juni 2016 - 15:45

Ville være perfekt med den skønne præmie.
Jeg tager dagligt Omnimin Pure, Epa Gla og Osteremin forte.
Ville være skønt yderligere at supplere med “dine” produkter.
Hav en god sommer.

Reply
Kia Siggaard 3. juni 2016 - 16:00

Ihh, hvor sjovt. Det kunne have været mine tilskud du beskriver. Tager præcist det samme + extra D og magnesium i perioder
Så et halvt års forbrug vil passe perfekt til mig

Reply
Hanne Skjødt jensen 3. juni 2016 - 16:25

Vil gerne vinde disse produkter, da vi altid køber dem

Reply
Jeanne 3. juni 2016 - 16:42

Bruger en del af Biosyms produkter: Omnimin pure, Omni B active, Omni Q10 100 mg, Omni C 500 mg, Osteoform mf.

Reply
Anne Berthelsen 3. juni 2016 - 17:18

Jeg er fan af Biosyms produkter.
Tager hver dag Omnimin Pure, EPA-GLA, Omni Q10 og Magnesium. Derudover også Longo Vital.

Reply
Linda borg Nielsen 3. juni 2016 - 17:18

Selvom chancen for at vinde er minimal prøver jeg alligevel :) jeg bruger biosym pure og magnesium og epa fiskeolien.

Reply
Anna Nørager 3. juni 2016 - 17:22

Fed konkurrence! Jeg er for nyligt gået vegetar-vejen og har haft lidt svært ved at finde rundt i kosttilskud og hvilke, man egentlig har brug for. Lige nu spiser jeg multivitamin og Silica, men har også overvejet fiskeolie. Jeg krydser fingre :)

Reply
Sine 3. juni 2016 - 18:50

Jeg er ikke vegetar (endnu), men jeg spiser ikke særlig meget kød. Jeg tænker mere og mere over dyrenes ve og vel, så det kommer måske en dag. Jeg spiser Omnimin pure, Omni-B, Biosyms magnesium og EPA-GLA. D-vitamin, rosenrod og chlorella. Min kost har ændrer sig meget igennem de sidste par og og særligt efter min hjernerystelse, har det været vigtigt for mig at give min hjerne noget godt og min kost dækker ikke alt :)

Reply
Sara 3. juni 2016 - 20:11

Jeg er personligt også rigtig glad og tilfreds med BioSyms produkter :) Benytter selv deres EPA-GLA+ og Magnesium dagligt og i perioder også deres Chrom, Zink og multivitaminer :-)

Reply
Lene 3. juni 2016 - 22:48

Skøn åræmie tager selv omnimin pure, omnimin omega 3-6-9, i vinter halvåret selen+d3 vitamin også

Reply
Lone knudsen 3. juni 2016 - 23:17

Jeg spiser en vitamin pille.
Omega 3 for at reducere inflammationen i kroppen – kunne godt tænke mig at prøve biosyms rig på phosforlipider lipider da forskning har vist gode resulterer i forhold til led og fleksibiliteten i blodkar (reducere srteriosklerose)
D vitamin
B vitamin for at reducere stress
Magnesium
Burde tage noget for st styrke leverfunktionen også.

Reply
Dorthe 4. juni 2016 - 05:05

Stor fan af omniminpure, men har ikke prøvet det andre.

Reply
Lisa Bohn 4. juni 2016 - 06:19

Hvad hedder multivitaminpillen til veganere?

Reply
Stinna 4. juni 2016 - 08:37 Reply
Lene Lehrmann 4. juni 2016 - 06:36

Jeg spiser en multivitaminpille dagligt året rundt. Derudover tager jeg fiskeolie, magnesium og ekstra B-vitamin da jeg netop har fået konstateret lavt stofskifte. Det ville være skønt at være den heldige vinder

Reply
Susanne 4. juni 2016 - 08:29

Kunne være så dejligt at vinde Jeg tager omnimin pure, omnimin magnesium, omnimin C, eyeq, … Men mit hår kunne godt bruge noget B vitamin. I vinterhalvåret tager jeg også D vitamin. Jeg er ikke vegetar men er igang m at udelukke gluten fra kosten.

Reply
Christa Visholt 4. juni 2016 - 08:42

På nuværende tidspunkt tager jeg multivitaminpille velegnet til kvinder, hvilket bl.a. betyder de indeholder jern. Derudover tager jeg fiskeolie og tan optimizer fra Imeedeen, der hjælper min hud til at håndtere solen :)

// Christa

Reply
Sanna Arming 4. juni 2016 - 10:40

Hej Stinna…
Jeg tager nøjagtig det samme som du i samme mærke dog ikke b-vitamin Derudover tager jeg også Magnesium og Kalk – og altid i mærker fra Helsekosten
Hav en rigtig god og dejlig -skinsdag…

Sanna

Reply
Martina Hundebøl 4. juni 2016 - 13:25

Jeg tager mega b for mere energi. Virker super godt og hjælper også på håret. Multi vitaminer for at få fyldt op af alle vitaminer og mineraler og magnesium for mine muskler.

Reply
Jette Christiansen 4. juni 2016 - 13:25

Jeg taget en multivitaminpille der også indeholder mineraler, samt en fiskeoliepille.

Reply
Karina Møller 4. juni 2016 - 16:15

Jeg tager osteform og omnimin pure året rundt. Om vinteren supplerer jeg med c vitamin -disse 3 er alle fra biosym. Derudover spiser jeg også både fiskeolie og mælkesyre bakterier. Sidst nævnte både i væske og pilleform :-O :-)

Reply
Lærke Lagoni 4. juni 2016 - 16:20

Jeg har i tre måneder levet som vegetar dog uden at tage nogen former for kosttilskud. Dog kunne det være fedt at prøve, og se, hvordan min krop reagerer på kosttilskud.

Reply
Nicoline 4. juni 2016 - 17:25

Sikker en lækker præmie!
Jeg tager Longo Vital, fiskeolie og multivitamin til daglig :-)

Reply
Line eriksen 4. juni 2016 - 18:39

Jeg tager lidt forskelligt da jeg er elitesportsudøver, cykling, tvillingemor og har fuldtidsjob ved siden af.
Altid 2 epa- gla, 2 omnimin, 2 osteroform, 1 d vitamin, 1 b vitamin- nu ik kapsel, alt sammen fra Biosym. Samt 2 bcaa aminosyrer. Derudover tager jeg rosenrod og magnesium om aftenen. Bcaa og rosenrod fås desværre ik hos Biosym.

Reply
Betina 4. juni 2016 - 20:34

Skøn konkurrence!
Jeg sværger også til BioSym og har faktisk først stødt på din fine blog efter at have set link hertil på deres Facebook side.
Jeg tager hver dag Omnimin Pure, magnesium, B-complex, Q10 og omega3 – alle fra BioSym.

Reply
Annette Mølager 4. juni 2016 - 20:57

Jeg tager også den bedste vitaminpille i vinterhalvåret og skifter mellem de forskellige andre i perioder, desuden tager jeg magnesium/calcium tilskud året rundt pga. mine hjerneskader, det holder de fleste kramper fra døren.

Reply
Maj Britt Toft Erie 4. juni 2016 - 21:01

Spiser som regel en blanding af multivitamin, D-vitamin, chrom, fiskeolie og Glukosamin

Reply
Eva 4. juni 2016 - 21:06

Både jeg selv og min teenage søn tager Omni Kril. Min søn lider af opmærkspmhedsforstyrrelse og føler selv at Omni Krill hjælper. I perioder tager jeg også Omnimin.

Reply
Bitgitte Kristensen 4. juni 2016 - 21:59

Jeg kender alle produkterne og bruger dem selv…

Reply
Connie Drachmann 5. juni 2016 - 06:05

Det vil lige være noget for mig, så jeg kan komme igang med at spise vitaminer

Reply
Kathrine Kjær 5. juni 2016 - 08:01

Jeg spiser multivitaminpiller om vinteren og B-vitaminer i perioder. Derudover spiser jeg fiskeolie hver dag og er lige begyndt at tage mælkesyrebakterier i håb om, at de kan forbedre min mave, som jeg har haft ondt i i snart 3 år. Så vil meget gerne vinde et halt års forbrug :)

Reply
Annette Ljungberg 5. juni 2016 - 11:17

Jeg spiser multivitamin, B vitamin, magnesium, og zink i biosyms. Og er et rigtig godt produkt.
Er nu nyskerig for at prøve de biosyms flora. For med en bøvlet mave og madallergi. Så kunne jeg godt forestille at jeg kunne blive glad for dem også. Selvom pengene er små.
Så håber jeg kunne blive Den heldige for at vinde den store gave af en gevinst. .

Reply
Stine 5. juni 2016 - 11:55

Jeg tager multivitaminpillen Gerimax med ginsing, den gør noget for min energi og mit overskud – har selvfølgelig prøvet andre slags multivitaminpiller, men vender altid tilbage til den. Derudover tager jeg Biosyms C-vitamintilskud, 1 om dagen, plus to ekstra i stressede perioder. Jeg tager også D-vitamintilskud, en god fiskeolie, og magnesium til natten, da det hjælper mine muskler til at slappe af. Jeg har Tourette syndrom+ så mine muskler og mit nervesystem er ofte overbelastet, plus at jeg får noget forskelligt medicin, og har fået at vide flere steder, at det er vigtigt at ens vitaminbalance er i orden, når man får det, så det kan optages og virke som det skal.
I stressede perioder tager jeg også Solareys B-vitamin Mega Stress (tror jeg den hedder).
Jeg har overvejet at begynde at tage mælkesyrebakterier også, så det kunne være en god mulighed for at prøve det, hvis jeg vandt :-)
Rigtig god søndag ;-)

Reply
Helle 5. juni 2016 - 17:17

Jeg burde helt sikkert spise kosttilskud & er blevet vældigt inspireret af din artikel…
Håber på en kickstart på denne måde!!!

Reply
Helle 5. juni 2016 - 17:17

Jeg burde helt sikkert spise kosttilskud & er blevet vældigt inspireret af din artikel…
Håber på en kickstart på denne måde!!!

Reply
Martin 5. juni 2016 - 17:28

Jeg tager D-pearls, Selenoprecise og q10 gold alle fra Pharma Nord. Er rigtig glad for dem alle :-)

Bare af nysgerrighed, hvad mener du (Stinna) om fiskeoliekapslerne hvor selve kapslerne er lavet af animalsk geletine? Nogle ville nok mene at man ikke kan kalde sig vegatar når man indtager animalske produkter.

Ser frem til dit svar. :)

Reply
Martin 5. juni 2016 - 17:34

Og jeg glemte lige at jeg også er begyndt at tage Aktivt vitamin B12 fra Pharma Nord, som er ret nyt.

Jeg lever overvejende vegatarisk og vil derfor gerne sikre at jeg får nok

Reply
Berit 5. juni 2016 - 17:55

Jeg tager multivitamin, omega 3, kalk, magnesium og i vinterhalvåret d-vitamin.

Reply
Stinna 5. juni 2016 - 19:11

Jeg spiser selv omnimin og Omni krill hver dag.
Vil elske at prøve Mælkesyrebakterierne også
Så lækker en præmie

Reply
Marie Serup 5. juni 2016 - 20:50

Jeg tager Spektro Veg. Som er for vegetarer og veganere.
Om vinteren tager jeg PurePharma M3 så jeg ikke er nær så træt, de er vildt effektive og blev meget overrasket over hvor stor virkning jeg oplevede ved at tage dem. Udover dem tager jeg også Pharma Nord D-Pearls 38 mcg (hvilket jeg også kun tager om vinteren).

Lige nu tager jeg også Chlorella tabletter fra Organic Burst, hvilket er vildt gode! – siden jeg startede har jeg oplevet at mit hår er blevet stærkere og jeg ikke fælder så meget som før jeg tog dem. Derudover er mit hud blevet meget renere end før.

Reply
Susanne Reifenstein 5. juni 2016 - 22:43

Har været sygemeldt siden april 2014
(PTSD pga af flere overfald på job) – fald i indkomst (sygedagpenge) betyder at jeg ikke får nogen som helst kost tilskud eller vitaminer. Har overvejet at blive vegetar … derfor interessen for bloggen!

Reply
Louise 6. juni 2016 - 07:30

Jeg tager også selv forskellige kosttilskud, alt efter årstid. Spiser altid en multivitamin og fiskeolie. Om vinteren tager jeg også tilskud af d vitamin og ekstra C vitamin. I perioder tager jeg også mælkesyrebakterier. Ønsker dig en god sommer

Reply
Bianca 6. juni 2016 - 08:15

Jeg er kæmpe fan af Biozym og deres vitaminer kan jeg ikke undvære … Omnikrill vil jeg mægtig gerne vinde

Reply
Christina 6. juni 2016 - 08:40

Det ville være perfekt at få et halvt års forbrug af de her kosttilskud. Jeg spiser selv både multi, b, fiskepiller mm.

Reply
Lone Barfod 6. juni 2016 - 12:10

Jeg vælger produkter fra Biosym, for så ved jeg at kvaliteten er i orden og optageligheden er i top.

Reply
BaiLi 26. november 2016 - 20:34

Jeg undrer mig over at man kan kalde sig vegetar når man tager fiskeolie…
Det er en udvanding og forfladigelse af begrebet.
Det er muligt at købe algetilskud i helsekosten som kan dække vores behov for Omega-3… Det er også alger fiskene får deres fra…

Reply
Stinna 27. november 2016 - 09:53

Tak for din kommentar :-) Det ved jeg godt at der er mange holdninger til, men det er et valg jeg har taget :-)

Reply
Steffen 22. maj 2018 - 09:34

Det er super vigtigt at pointere at det er essentielt for veganere at tage kosttilskud, så er glad for at du bringer det på banen Stinna :) Jeg har selv god erfaring med Terranova’s kosttilskud som udelukkende stammer fra planteverdenen. De har også en Omega 3 olie baseret på frø og bær

Reply
Stinna 22. maj 2018 - 16:20

Dejligt at du kunne bruge det :-) De kosttilskud kender jeg ikke, det må jeg lige undersøge.

Reply
Ras 2. oktober 2018 - 10:49

Som du skriver er det en god ide at være opmærksom på B12, når man er vegetar eller veganer. Her skriver de en del om B12 vitaminet og B12 mangel. https://terranova-nutrition.dk/b12-mangel/

Reply
Stinna 3. oktober 2018 - 07:27

Ja, især hvis man er veganer :-)

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.