Rabarbertrifli

af Stinna

Rabarbertrifli med rabarberkompot, den lækreste vaniljecreme og hjemmebagte kammerjunkere. Denne trifli med rabarber er den perfekte sommerdessert.

Opskrift på den bedste rabarbertrifli

Herunder får du min opskrift på den allerbedste trifli med rabarber, den skønneste vaniljecreme og sprøde hjemmebagte kammerjunkere. En ægte sommerklassiker, som jeg tror vi kommer til at spise hele sommeren herhjemme.

Rabarbertrifli

Ret: Dessert
Køkken: Vegetarisk
Antal: 4 portioner
Forfatter: Stinna
Ingen stjerner endnu

Ingredienser

Rabarberkompot

  • 500 g rabarber
  • 1 dl sukker

Vaniljecreme

  • 2 stk. æggeblommer
  • 50 g sukker
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 1,5 dl piskefløde

Servering

  • 200 g friske jordbær
  • 16 stk. hjemmebagte kammerjunkere eller makroner

Sådan gør du

Rabarberkompot

  • Skær rabarber i mindre stykker og kom dem i en gryde. Tilsæt sukker og tænd for blusset ved middelvarme. Der skal ikke tilsættes væske, når rabarber og sukker varmes op kommer der væske fra rabarber. Lad det simre i cirka 10 minutter under jævnlig omrøring. Lad det derefter køle af.

Vaniljecreme

  • Start med at piske æggeblommer, sukker og vaniljesukker med en elpisker. Det skal piskes i cirka 5 minutter, til det er luftigt og lyst i farven.
  • I en anden skål piskes flødeskum – jeg lavede en letpisket skum, for at få en tyndere creme. Du kan også piske den hårdt. Vend æggemassen i flødeskummet.

Servering

  • Serveres i 4 glas og toppes med friske jordbær og hjemmebagte kammerjunkere eller makroner.

Den lækreste vaniljecreme

Denne trifli er med den lækreste vaniljecreme, som består af en slags råcreme der vendes sammen med flødeskum. På den måde undgår du at skulle koge en vaniljecreme. Det er nemt og smager utrolig skønt.

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.