537
Sommertrifli er den nemmeste trifli med friske jordbær, havregrynsknas og friske jordbær. Perfekt lille dessert til sommeren.
Opskrift på sommertrifli
Trifli er en af de nemmeste desserter du kan lave. Denne sommertrifli kan laves på næsten ingen tid og smager virkelig godt. Du kan sagtens lave havregrynsknas dagen før – husk blot at komme det i et lufttæt glas. Mascarponecremen kan også sagtens laves nogle timer før og opbevares i køleskabet.
Sommertrifli
Antal: 4 glas
Ingredienser
- 500 g friske jordbær, skåret i skiver
Mascarponecreme
- 100 g mascarpone
- 1,25 dl piskefløde
- 1 spsk. flormelis
- 1 tsk. vaniljesukker
- 1 tsk. revet citronskal
- 2,5 spsk. citronsaft
Havregrynsknas
- 75 g sukker
- 25 g smør
- 100 g havregryn
- 50 g kokosmel
Sådan gør du
Mascarponecreme
- Kom alle ingredienserne i en skål. Pisk det hurtigt sammen med en håndmixer – det samler sig hurtigt til en tyk creme, så pisk endelig ikke for længe. Kom cremen i en sprøjtepose.
Havregrynsknas
- Smelt smør og sukker på en pande. Tilsæt havregryn og kokos. Lad det stege cirka 5-10 minutter under omrøring, til kokos bliver gyldent. Tag det af panden og lad det køle af.
Servering
- Server triflien i små glas. Kom skiftevis et lag jordbær, havregrynsknas og mascarponecreme i glasset. Spises med det samme – velbekomme.
Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.