883
Spidskålssalat med sennepsdressing, vindruer, vesterhavsost og rugbrødscrutoner. Denne skønne salat er utrolig nem at lave og smager helt fantastisk.
Opskrift på spidskålssalat med sennepsdressing
Denne opskrift på en lækker spidskålssalat er udviklet af min kæreste. Han har lavet en virkelig skøn sennepsdressing og tilføjet flager af vesterhavsost, knasende sprøde rugbrødscrutoner og vindruer til salaten. Det giver en skøn, simpel og en smule anderledes salat.
Spidskålssalat med sennepsdressing
Antal: 4 portioner
Ingredienser
- 1 stk. spidskål
Dressing
- 2 spsk. mild rapsolie eller olivenolie
- 2 spsk. æblecidereddike
- 1 tsk. honning
- 2 spsk. citronsaft
- 1 tsk. sennep
- salt og peber
Topping
- 50 g vesterhavsost, skåret i flager
- 1 håndfuld vindruer, skåret i halve
Rugbrødscroutoner
- 3 skiver rugbrød
- 3 spsk. olie (olivenolie eller rapsolie)
- salt
Sådan gør du
Rugbrødscroutoner
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
- Skær rugbrød i mindre tern. Kom rugbrød på en bageplade beklædt med bagepapir. Hæld olie og salt over og vend det rundt. Bages midt i ovnen til de er gyldne og sprøde. Lad dem køle helt af.
Dressing
- Rør alle ingredienserne sammen i en skål.
Servering
- Snit spidskål helt fint. Kom det i en skål. Hæld dressingen over og vend det godt rundt.
- Top salaten med vesterhavsost, vindruer og rugbrødscroutoner. Velbekomme!
Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.