Asiatisk nudelsalat

af Stinna
Asiatisk nudelsalat

Asiatisk nudelsalat med mango, spidskål, peanuts og peberfrugt. Alt sammen vendt i en skøn dressing med lime, ingefær, hvidløg og soysasauce.

Asiatisk nudelsalat

Denne salat er virkelig nem at lave – og så smager den så friskt og sommerligt. Opskriften er lavet med spidskål og peberfrugt, men jeg er sikker på, at lidt broccoli også vil smage skønt deri. Dressingen er frisk og fyldt med smag.

Asiatisk nudelsalat

Forb. tid10 min
Tilb. tid20 min
Ret: Salat
Køkken: Vegetarisk
Antal: 2 personer
Forfatter: Stinna

Ingredienser

Salat

  • 1/2 stk. spidskål
  • 2 stk. forårsløg
  • 1/2 stk. rød peberfrugt
  • 100 g nudler (rå)

Dressing

  • 2 spsk. olivenolie
  • 4 spsk. limesaft
  • 1 tsk. sukker
  • 1 fed hvidløg
  • 1 drys tørret eller frisk chili
  • 1 tsk. revet frisk ingefær

Topping

  • 1 håndfuld peanuts (usaltede)
  • 1 stk. mango
  • 1 håndfuld frisk mynte eller frisk koriander

Sådan gør du

Salat

  • Snit spidskål fint og hak forårsløg i tynde skiver. Skær peberfrugt i tynde strimler. Kom det i en skål.
  • Kog nudler som anvist på pakken. Lad dem derefter køle af, inden de kommes i skålen med salat.

Dressing

  • Hak hvidløg fint og riv ingefær fint. Kom det i en skål og tilsæt resten af ingredienserne. Smag til med soyasauce. Hæld det over salaten og vend det godt rundt.

Topping

  • Skær mango i tern.
  • Top salaten med mango, peanuts og hakkede krydderurter. Velbekomme.

Hvis du gerne vil spise salaten til aftensmad, så vil jeg anbefale at lave disse vegetariske frikadeller med edamamebønner til.

Asiatisk nudelsalat

Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.

Tilføj en kommentar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy