
Nem granola på panden, eller måske nærmere pandestegt granola. Granola er en virkelig lækker og nem måde at gøre sin yoghurt eller smoothie ekstra lækker på. Og så er det virkelig nemt, især hvis man laver denne nemme og hurtige variant på panden.
Granola på panden – pandestegt granola
Min granola indeholder nødder, kerner, havregryn, honning og kanel. Ingredienserne steges sammen på panden og så er der granola. Herhjemme spiser jeg det ovenpå græsk yoghurt eller på min greenie.
Portionen her er bare en lille portion, som rækker til 2-4 personer. Selvfølgelig alt efter, hvor meget I tager på. Hvis du hellere vil lave en variant i ovnen, så prøv gerne min granola sødet med banan.
Granola på panden
Antal: 2 personer
Ingredienser
- 1 dl kerner og nødder
- 1 dl havregryn
- 1 spsk. honning
- 1/2 tsk. kanel
- 1 drys salt
Sådan gør du
- Hak nødder og kerner.
- Kom alle ingredienserne på en varm panden (ca. middelvarme).
- Rør det hele rundt, til honningen er smeltet og nødderne er blevet lidt gyldne.
- Tag panden af varmen. Lad det køle lidt af – det bliver sprødt, når det er kølet helt af.
- Spises ovenpå yoghurt og resten gemmes i en lufttæt beholder.

