Granola på panden

af Stinna

Nem granola på panden, eller måske nærmere pandestegt granola. Granola er en virkelig lækker og nem måde at gøre sin yoghurt eller smoothie ekstra lækker på. Og så er det virkelig nemt, især hvis man laver denne nemme og hurtige variant på panden.

Granola på panden – pandestegt granola

Min granola indeholder nødder, kerner, havregryn, honning og kanel. Ingredienserne steges sammen på panden og så er der granola. Herhjemme spiser jeg det ovenpå græsk yoghurt eller på min greenie.

Portionen her er bare en lille portion, som rækker til 2-4 personer. Selvfølgelig alt efter, hvor meget I tager på. Hvis du hellere vil lave en variant i ovnen, så prøv gerne min granola sødet med banan.

Granola på panden
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
5 min
Samlet tid
10 min
 
Ret: Morgenmad
Køkken: Vegetarisk
Antal: 2 personer
Forfatter: Stinna – www.stinna.dk
Ingredienser
  • 1 dl kerner og nødder
  • 1 dl havregryn
  • 1 spsk. honning
  • 1/2 tsk. kanel
  • 1 drys salt
Sådan gør du
  1. Hak nødder og kerner. 

  2. Kom alle ingredienserne på en varm panden (ca. middelvarme).

  3. Rør det hele rundt, til honningen er smeltet og nødderne er blevet lidt gyldne.

  4. Tag panden af varmen. Lad det køle lidt af – det bliver sprødt, når det er kølet helt af. 

  5. Spises ovenpå yoghurt og resten gemmes i en lufttæt beholder.

Print Friendly, PDF & Email

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.