Amerikanske hytteostpandekager

af Stinna

Amerikanske hytteostpandekager med hytteost, æg, kanel og havregryn. Disse pandekager med hytteost er perfekte til morgenmad eller som en del af madpakken.

Opskrift på amerikanske hytteostpandekager

Herhjemme er jeg den eneste, som er vild med hytteost. Men hvis jeg bruger hytteost i pandekager, spiser hele familien dem glædeligt. I denne opskrift bliver pandekagerne ekstra proteinrige og mættende, samtidigt med at de smager virkelig godt. De serveres med en sundere nutella og friske jordbær.

Amerikanske hytteostpandekager

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid20 minutter
Ret: Bagværk, Morgenmad
Køkken: Vegetarisk
Antal: 10 stk.
Forfatter: Stinna
Ingen stjerner endnu

Ingredienser

  • 200 g hytteost
  • 100 g havregryn
  • 4 stk. æg
  • 4 stk. banan
  • 6 stk. bløde dadler
  • 2 tsk. kardemomme
  • 1 tsk. kanel
  • 1 drys salt
  • Smør til stegning

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienserne i en blender og blend det godt sammen til en ensartet konsistens.
  • Kom smør på en pande.
  • Steg dejen som små pandekager til de er gyldne på begge sider.


Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.