500
Amerikanske hytteostpandekager med hytteost, æg, kanel og havregryn. Disse pandekager med hytteost er perfekte til morgenmad eller som en del af madpakken.
Opskrift på amerikanske hytteostpandekager
Herhjemme er jeg den eneste, som er vild med hytteost. Men hvis jeg bruger hytteost i pandekager, spiser hele familien dem glædeligt. I denne opskrift bliver pandekagerne ekstra proteinrige og mættende, samtidigt med at de smager virkelig godt. De serveres med en sundere nutella og friske jordbær.
Amerikanske hytteostpandekager
Antal: 10 stk.
Ingredienser
- 200 g hytteost
- 100 g havregryn
- 4 stk. æg
- 4 stk. banan
- 6 stk. bløde dadler
- 2 tsk. kardemomme
- 1 tsk. kanel
- 1 drys salt
- Smør til stegning
Sådan gør du
- Kom alle ingredienserne i en blender og blend det godt sammen til en ensartet konsistens.
- Kom smør på en pande.
- Steg dejen som små pandekager til de er gyldne på begge sider.
Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.