Hverdagsfavoritter

af Stinna

hverdagsfavoritter

Kogebogens navn er ‘Hverdagsfavoritter’ og er lavet af den sejeste og bedste Julie Bruun og jeg. Det har været et drømmeprojekt for os længe og da vi endelig fik muligheden igennem FADL forlag hoppede vi og dansede af glæde. Vi havde en klar idé med kogebogen og forlaget var gode til at hjælpe os på vej og vi endte ud med navnet ‘Hverdagsfavoritter’. Navnet er valgt, da kogebogen kommer til at indeholder mere end 100 af vores hverdagsfavoritter. Det vil sige sunde, nemme og lækre retter, som vi selv laver til hverdag og som vi laver igen og igen. Ingen sære ingredienser, men retter jeg vil sige alle kan være med på.

Kogebogen er ikke en vegetarisk kogebog, selvom mange måske ville tro det, nu hvor jeg er vegetar. Størstedelen af kogebogen er vegetarisk, men der er skam også kød i – som I nok kan gætte, så er den del Julies hverdagsfavoritter ;-) Valget på at lave en kogebog der både indeholdt vegetariske opskrifter og opskrifter med kød kom sig af, at vi har et indtryk af at mange spiser både retter med kød og uden og derfor skulle bogen være en bog, som de fleste familier kan finde inspiration til.

Alle billederne i bogen (og de viste her) er taget af fotograf Winnie Methmann. hverdagsfavoritter

6 Kommentarer

Kristina 17. marts 2017 - 13:08

Jeg GLÆDER mig til at se den in real life og gå i dybden med de opskrifter, I har fundet på. Forsiden lover godt :) Som fan af dine blog(stil) og dine opskrifter kan det jo kun gå hen og blive en favorit på hylden med kogebøger :)

/Kristina.

Reply
Stinna 23. marts 2017 - 15:40

Tusind tusind tak og hvor er det bare skønt, at du også glæder dig :-)

Reply
Maria Charlotte 17. marts 2017 - 14:52

Spændende! Jeg synes det er så fint, at man både kan finde vegetarisk, men også med kød :-) Jeg glæder mig virkelig til den udkommer!

//Maria Charlotte

Reply
Stinna 23. marts 2017 - 15:40

Hvor er du sød, tak! Jeg håber at I alle vil synes om den :-)

Reply
Jenny 25. marts 2017 - 14:32

Hej Stinna
To ting, kommer bogen også i en ebog udgave? Og når jeg trykker på linket, kommer jeg til din opskrift på kanel muslie, og ikke til saxo.

Reply
Stinna 25. marts 2017 - 22:51

Hej :-)
Den kommer ikke på e-bog (ihvertfald ikke lige nu). Her er linket til saxo: https://www.saxo.com/dk/hverdagsfavoritter_julie-bruunstinna-guldmann-marker_hardback_9788777499265

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.