Kokostoppe med marcipan

af Stinna

Kokostoppe med marcipan og kondenseret mælk. Disse kokostoppe har en skøn smag og er samtidig virkelig nemme at lave.

Kokostoppe med marcipan

Opskrift på kokostoppe med marcipan

Jeg har altid elsket kokostoppe og jeg er især fan af de nemme kokostoppe, som bages med kondenseret mælk. Her har jeg lavet en lidt luksus-udgave, hvor jeg har tilføjet revet marcipan til mine kokostoppe. Det giver dem en skøn smag af marcipan og gør dem bare lidt mere lækre. Så har du en rest marcipan til overs, så prøv disse kokostoppe (eller kokosmakroner).

Kokostoppe med marcipan

Ret: Bagværk
Køkken: Vegetarisk
Antal: 15 stk.
Forfatter: Stinna
Ingen stjerner endnu

Ingredienser

  • 1 dåse kondenseret mælk
  • 200 g kokosmel
  • 1 spsk. vanilje sukker
  • 70 g groftrevet marcipan
  • 100 g mørk chokolade

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 160 grader varmluft.
  • Hæld kondenseret mælk i en skål. Tilsæt kokosmel, groftrevet marcipan og vaniljesukker. Rør det godt rundt og lad det stå i 10 minutter.
  • Form kokostoppene i hænderne.
  • Placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Tryk dem lidt, så de er spidsere for oven end for neden.
  • Bages midt i ovnen i cirka 15 minutter. Hold godt øje med dem, der er forskel på ovne.
  • Lad dem køle af. Smelt chokolade over vandbad og dyp bundene i chokoladen. Placer dem på bagepapiret, så bunden ikke rører papiret. Lad dem tørre.
Kokostoppe med marcipan

Du er også meget velkommen til at kigge forbi på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.

2 Kommentarer

Louise 30. december 2024 - 10:14

Mååååååms, hvor er de fantastisk gode! Jeg lavede dem til jul, og de var et kæmpe hit! Kransekagen til nytår i morgen bliver erstattet af dem! Elsker dine opskrifter.

Reply
Stinna 1. januar 2025 - 16:00

Ej hvor dejligt, tusind tusind tak for tilbagemeldingen :-)

Reply

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.