Kokostoppe med marcipan og kondenseret mælk. Disse kokostoppe har en skøn smag og er samtidig virkelig nemme at lave.
Opskrift på kokostoppe med marcipan
Jeg har altid elsket kokostoppe og jeg er især fan af de nemme kokostoppe, som bages med kondenseret mælk. Her har jeg lavet en lidt luksus-udgave, hvor jeg har tilføjet revet marcipan til mine kokostoppe. Det giver dem en skøn smag af marcipan og gør dem bare lidt mere lækre. Så har du en rest marcipan til overs, så prøv disse kokostoppe (eller kokosmakroner).
Mååååååms, hvor er de fantastisk gode! Jeg lavede dem til jul, og de var et kæmpe hit! Kransekagen til nytår i morgen bliver erstattet af dem! Elsker dine opskrifter.
Hej Stinna, jeg havde en dåse kondenseret kokosmælk 490 gr, har ikke brugt det før, så?? Nå men nu fandt jeg din opskrift på kokostoppe med marcipan. Øj øj øj, de flød fuldstændig sammen. Har hældt det bagte “produkt” i silikone muffinforme, måske kan de bruges, når afkølet.
1 dåse – hvor meget er det i din opskrift?
Hej,
øv! Jeg kender ikke til kondenseret kokosmælk og kender derfor heller ikke konsistensen af det.
I denne opskrift bruger jeg almindelig kondenseret mælk (har kun set det i dåser af 397g). Det er meget klistret og klistrer derfor massen sammen.
Jeg håber du har mod på at prøve dem igen en anden gang :-)
Tak for svar, kondenseret kokosmælk: ca 1/2 var som flyd. honning resten som sej karamel. Tænker at det var pga mængden (1 dl mere), der gjorde, at det hele flød ud.
Bruger du fin eller grov kokosmel?
Tak. Hvordan blev de ellers? Jeg må prøve med den konsenserede kokosmælk. Har ikke set den i nogen butikker? :-)
Jeg bruger helt almindelig kokosmel (også kaldet kokosrasp) fra supermarkedet.
6 Kommentarer
Mååååååms, hvor er de fantastisk gode! Jeg lavede dem til jul, og de var et kæmpe hit! Kransekagen til nytår i morgen bliver erstattet af dem! Elsker dine opskrifter.
Ej hvor dejligt, tusind tusind tak for tilbagemeldingen :-)
Hej Stinna, jeg havde en dåse kondenseret kokosmælk 490 gr, har ikke brugt det før, så?? Nå men nu fandt jeg din opskrift på kokostoppe med marcipan. Øj øj øj, de flød fuldstændig sammen. Har hældt det bagte “produkt” i silikone muffinforme, måske kan de bruges, når afkølet.
1 dåse – hvor meget er det i din opskrift?
Hej,
øv! Jeg kender ikke til kondenseret kokosmælk og kender derfor heller ikke konsistensen af det.
I denne opskrift bruger jeg almindelig kondenseret mælk (har kun set det i dåser af 397g). Det er meget klistret og klistrer derfor massen sammen.
Jeg håber du har mod på at prøve dem igen en anden gang :-)
Tak for svar, kondenseret kokosmælk: ca 1/2 var som flyd. honning resten som sej karamel. Tænker at det var pga mængden (1 dl mere), der gjorde, at det hele flød ud.
Bruger du fin eller grov kokosmel?
Tak. Hvordan blev de ellers? Jeg må prøve med den konsenserede kokosmælk. Har ikke set den i nogen butikker? :-)
Jeg bruger helt almindelig kokosmel (også kaldet kokosrasp) fra supermarkedet.