306
Kokostoppe med marcipan og kondenseret mælk. Disse kokostoppe har en skøn smag og er samtidig virkelig nemme at lave.
Opskrift på kokostoppe med marcipan
Jeg har altid elsket kokostoppe og jeg er især fan af de nemme kokostoppe, som bages med kondenseret mælk. Her har jeg lavet en lidt luksus-udgave, hvor jeg har tilføjet revet marcipan til mine kokostoppe. Det giver dem en skøn smag af marcipan og gør dem bare lidt mere lækre. Så har du en rest marcipan til overs, så prøv disse kokostoppe (eller kokosmakroner).
Kokostoppe med marcipan
Antal: 15 stk.
Ingredienser
- 1 dåse kondenseret mælk
- 200 g kokosmel
- 1 spsk. vanilje sukker
- 70 g groftrevet marcipan
- 100 g mørk chokolade
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 160 grader varmluft.
- Hæld kondenseret mælk i en skål. Tilsæt kokosmel, groftrevet marcipan og vaniljesukker. Rør det godt rundt og lad det stå i 10 minutter.
- Form kokostoppene i hænderne.
- Placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Tryk dem lidt, så de er spidsere for oven end for neden.
- Bages midt i ovnen i cirka 15 minutter. Hold godt øje med dem, der er forskel på ovne.
- Lad dem køle af. Smelt chokolade over vandbad og dyp bundene i chokoladen. Placer dem på bagepapiret, så bunden ikke rører papiret. Lad dem tørre.
Du er også meget velkommen til at kigge forbi på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.
2 Kommentarer
Mååååååms, hvor er de fantastisk gode! Jeg lavede dem til jul, og de var et kæmpe hit! Kransekagen til nytår i morgen bliver erstattet af dem! Elsker dine opskrifter.
Ej hvor dejligt, tusind tusind tak for tilbagemeldingen :-)