Rugbrødspanini

af Stinna

Rugbrødspanini er en slags panini, hvor det lyse brød er skiftet ud med rugbrød. Det smager virkelig godt og er helt perfekt til frokost. I min vegetariske rugbrødstoast har jeg ost, avocado, pesto og løgkompot.

Rugbrødspanini

Panini med rugbrød

Herhjemme er vi ret vilde med panini og laver især en del, efter vi fik en paninimaskine af min far. Det er en genial måde at lave en lynhurtig frokost. Du kan komme alverdens fyld i, men jeg er særligt vild med rød pesto, avocado, mozzarella (eller skiveost) og løgkompot. Du kan også prøve at bage dine paninibrød helt selv.

Hvis du vil lave en ekstra hurtig variant, så kan du købe en god pesto, avocado, skære et rødløg og et par skiver peberfrugt.

Rugbrødspanini

Forb. tid5 min
Tilb. tid5 min
Ret: Aftensmad, frokost
Køkken: Vegetarisk
Antal: 1 stk.
Forfatter: Stinna

Ingredienser

  • 2 skiver rugbrød
  • pesto (gerne rød)
  • 2 skiver skiveost eller 2 skiver frisk mozzarella
  • 1/2 stk. avocado, skåret i skiver
  • 2 skiver frisk peberfrugt
  • evt. rødløg eller løgkompot

Sådan gør du

  • Smør pesto på begge stykker rugbrød.
  • Kom fyldet på den ene skive rugbrød. Slut med den sidste skive.
  • Bages i en paninimaskine til den er godt sprød.
  • Spises med det samme. Velbekomme.

Tip til rugbrødspanini

  • Du kan komme forskelligt fyld i dine paninis. Men sørg for, at der ikke er for meget væske. Fx kan friske tomater godt indeholde for meget væske.
  • Brug gerne skiveost, det synes jeg fungerer allerbedst. Så kan du også selv bestemme, hvor stærk ost du bruger. Alternativt kan du bruge frisk mozzarella skåret i skiver.
  • Rugbrødspaninien kan også sagtens spises kold, så du kan have den med i madpakken.

Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagram, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.

Tilføj en kommentar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy