Myntete – frisk myntete med ingefær og honning

af Stinna

 

Myntete - frisk myntete med ingefær og honning

Myntete – frisk myntete med ingefær og honning. Egentligt er dette mere et lille tip, end det er en egentlig opskrift. For hvis I ikke har prøvet at lave frisk ingefær-te endnu, så er det bare med at komme igang. Det smager nemlig SÅ skønt.

Frisk myntete med ingefær

Ofte laver jeg min te ved at komme frisk ingefær og citronskiver i et glas sammen med lidt honning. Så hælder jeg kogende vand over og lader det trække et par minutter. Men hvis jeg har noget frisk mynte i overskud, så kommer jeg også de friske mynteblade i drikken – så får man den skønneste myntete. 

Opskriften på frisk myntete får du her:

Myntete - frisk myntete med ingefær og honning

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid5 minutter
Samlet tid10 minutter
Ret: Drink
Antal: 2 personer
Forfatter: Stinna - www.stinna.dk
Ingen stjerner endnu

Ingredienser

  • 1 stk. citron økologisk
  • 1 klump frisk ingefær
  • 1 håndfuld frisk mynte
  • 2-3 tsk. honning
  • kogende vand

Sådan gør du

  • Skær citronen i skiver og kom den i to glas.
  • Skær ligeledes ingefær i skiver og kom dem i glassene. Hvis ingefæren er økologisk, behøver du ikke skrælle det. 
  • Kom de friske mynteblade i glassene sammen med et par tsk. honning. 
  • Hæld kogende vand over og lad det trække et par minutter. 
  • Drik mynteteen mens den stadig er varm. Smag til med honning. 

Hvis du også er vild med ingefær, så prøv også denne opskrift på ingefærshot med citron. 

Myntete - frisk myntete med ingefær og honning

4 Kommentarer

Inger Marie Andersson 9. juli 2020 - 20:28

Brug dansk ØKO uopvarmet honning, men ødelæg den ikke med kogende vand. De gode og værdifulde enzymer ødelægges med kogende Vent til teen har drikketemperatur og kom så honning i.

Reply
Stinna 11. juli 2020 - 08:28

Det er også sådan jeg oftest gør – men engang imellem også opvarmet i te :-)

Reply
Marianne Probst 1. januar 2021 - 23:28

Jeg drikker varmt ØKO citron, mynte og honning. Det smager godt. Godt for huden

Reply
Stinna 2. januar 2021 - 12:36

Det lyder også lækkert :-)

Reply

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.