Ingefærshot med citron og honning

af Stinna
Ingefærshot med citron og honning

Ingefærshot med citron og honning – nemt og skønt ingefærshot.

Nemt ingefærshot med citron og honning

Jeg er ret vild med smagen af ingefær og bruger det generelt meget herhjemme. Hvis du også er vild med smagen af ingefær og citron, så er du sikkert også vild med et stærkt ingefærshot.

Sådan laver du ingefærshot

I denne opskrift har jeg kogt alle ingredienserne i en gryde og derefter siet dem. Det er nemt og smager skønt.

Ingefærshot med citron og honning

Forb. tid5 min
Tilb. tid15 min
Ret: Drink
Køkken: Vegansk
Antal: 1 flaske
Forfatter: Stinna

Ingredienser

  • 4 dl koldt vand
  • 50 g frisk ingefær
  • 2 stk. citroner
  • 2 spsk. honning

Sådan gør du

  • Kom vandet i en gryde og få det i kog.
  • Vask ingefær grundigt (jeg skræller det ikke, hvis jeg køber en økologisk variant). Skær det i tynde skiver og tilsæt det til gryden. Lad det koge i 15 minutter.
  • Når ingefær er kogt, tilsættes citronsaft og honning. Rør det godt rundt. Si blandingen og kom det i køleskabet.
  • Nyd ingefærshottet koldt.

Men hvad gør ingefærshots så godt for?

Mange bruger ingefærshots mod øm hals – men der er ikke beviser for at det virker. Alligevel synes jeg nu det giver en skøn følelse at drikke et stærkt ingefærshot, som kradser lidt i halsen.

Hvis du vil prøve en variant, hvor ingefær ikke bliver kogt, så prøv denne variant: Ingefærshot uden brug af juicer.

Hvis du hellere vil prøve et ingefærshot med gurkemeje, så prøv denne opskrift: Ingefærshot med gurkemeje.

Ingefærshot med citron og honning

Du er også meget velkommen til at følge med på min instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder og billeder fra min hverdag. Du er også velkommen til at skrive en kommentar herunder, hvis du har spørgsmål eller feedback til opskriften. Hvis du laver min mad, vil jeg elske at se et billede af det på instagram.

Tilføj en kommentar






This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy