Havregryns-crunch til koldskål

af Stinna

havregryns-crunch

Havregryns-crunch til koldskål. Denne havregryns-crunch er lavet af fine havregryn, som er stegt i kokosolie og honning – og drysset med vanille.

Koldskål med ristede havregryn

Hvis du også har helt vild lyst til koldskål, så vil jeg gerne anbefale denne crunch. Jeg pyntede med friske hindbær, som var perfekt til den søde koldskål. De sprøde havregryn passer godt til den tykke koldskål – så hvis du vil prøve et alternativ til kammerjunkere, så kan jeg anbefale denne opskrift.

Havregryns-crunch til koldskål

Forb. tid5 min
Tilb. tid10 min
Ret: Dessert, Morgenmad
Køkken: Vegetarisk
Antal: 4 personer
Forfatter: Stinna

Ingredienser

  • dl havregryn
  • 2 tsk. kokosolie eller smør
  • 1-2 tsk. honning / sirup / andet sødende
  • ½ tsk. vanille

Sådan gør du

  • Kom kokosolie og honning på en (middel) varm pande.
  • Når det er smeltet, kommes havregryn og vanille på.
  • Rør godt rundt, til havregrynene er blevet gyldne.
  • Tag det af panden og kom det på en tallerken, hvor det kan køle af.
  • Når det er afkølet bliver det sprødt.
  • Serveres på koldskål med friske hindbær.
  • Velbekomme.

havregryns-crunch


havregryns-crunch
koldskål

Tilføj en kommentar






This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy