Makronmuffins er lækre, søde og saftige muffins med knuste makroner. De er utrolig nemme at lave og smager helt fortryllende godt.

Opskrift på makronmuffins
Makronmuffins er nok én af de nemmeste slags muffins man kan lave. Disse muffins er saftige og helt konfekt-agtige i konsistensen. Dette er derfor ikke en opskrift på luftige og lette muffins. De er sprøde på toppen og har et let klæbrigt og lækkert indre.
Makronmuffins har et ry for, at de nemt falder sammen. Jeg sørger for at bage mine muffins til de er sprøde og gyldne – og de falder ikke sammen.
Du kan sagtens bage dine egne makroner til at bruge i opskriften. Men jeg køber blot makroner og bruger. Opskriften herunder rækker til 14 stk.
Makronmuffins
Ingredienser
- 3 stk. æg
- 300 g sukker
- 1 tsk. vaniljesukker
- 1 tsk. mandelessens
- 150 g knuste makroner
- 130 g hvedemel
- 125 g smeltet smør afkølet
Sådan gør du
- Start med at tænde ovnen på 180 grader almindelig ovn.
- Smelt smør i en gryde og lad det køle helt af.
- Pisk æg, sukker og vaniljesukker luftigt med en håndmixer.
- Tilføj mandelessens, knuste makroner, hvedemel og smør.
- Vend det forsigtigt sammen med en dejskraber.
- Fordel dejen i silikoneforme med en papirform i. Så holder de bedst formen.
- Bages midt i ovnen i cirka 25-30 minutter. Der er forskel på ovne. De skal være gyldne og faste, men må endelig ikke få for meget i ovnen.
- Lad dem køle helt af, inden de spises.
Leder du efter andre opskrifter på muffins? Så prøv også gerne mine lækre chokolademuffins.

Følg også gerne med på instagram, hvor jeg deler flere madbilleder.

