2,9K
Vegetarisk lasagnesuppe fyldt med de skønne ingredienser, man ofte kommer i en lasagne. Denne smagfulde suppe er lavet som en tomatsuppe, hvor pasta og grøntsager koges sammen i én gryde. En slags onepot pastaret, som er helt perfekt som nem hverdagsmad.
Du kan bruge lige den type pasta du ønsker. Du kan endda bruge lasagneplader, som du knækker i mindre stykker.
Vegetarisk lasagnesuppe
Antal: 4 Portioner
Ingredienser
- 2 stk. løg, finthakkede
- 2 spsk. olivenolie
- 2 fed hvidløg, pressede
- 1 stk. rød peberfrugt, i små tern
- 1/2 stk. squash, skåret i tern
- 2 stængler bladselleri, i tynde skiver
- 3 stk. gulerødder, i tynde skiver
- 2 dåser hakkede tomater
- 1 tsk. tørret rosmarin
- 2 tsk. tørret oregano
- 1 spsk. æblecidereddike
- 1 tsk. paprika
- 1/2 tsk. røget paprika
- 1 dåse kokosmælk
- 3 spsk. tomatpuré
- 1 dåse kikærter ( eller cirka 240g kogte Ingrid ærter)
- 3 dl vand
- 250 g pasta (tørret)
Servering
- Frisk mozzarella
Sådan gør du
- Start med at komme olie i en stor gryde.
- Tilsæt løg og hvidløg. Lad det stege et minut under omrøring.
- Tilsæt nu grøntsagerne og lad det stege er par minutter under omrøring – de skal ikke blive brune.
- Tilsæt de resterende ingredienser og lad suppen koge, til pastaen er færdig.
- Smag til med salt og server suppen med mozzarella. Velbekomme!
6 Kommentarer
Jeg er vegetar og denne opskrift er lige hvad jeg manglede. Mega lækker lasagne med saftige og smagfulde grøntsager. Jeg lavede den til aftensmad i går og det vil være en fast del af mine madplaner i fremtiden – den får 5 ud af 5 stjerner.
Sikke en dejlig besked, tak!
Uden tvivl en af de bedste vegetaropskrifter jeg har prøvet. Uden at nævne hvad det er jeg serveret, kom der associationer op som pizza og lasagne. Den er elsket ! Mange tak for det.
Det er så dejligt at høre – tak!
SÅ god en opskrift. Den kommer fast på madplanen fremover!
Tusind tak :-)