1,3K
Rødkålspandekager er fine madpandekager, som er farvet lilla med frisk rødkål. Så vil du gerne have ekstra grøntsager til aftensmaden – og måske imponere familien, så prøv disse pandekager.
Opskrift på rødkålspandekager
Pandekager med rødkål. Det lyder måske en anelse specielt, men rødkål kan ikke smages – men bidrager med en skøn, lilla farve. Så trænger du til lidt farve til aftensmaden, så prøv disse nemme madpandekager.
Rødkålspandekager
Antal: 10 stk.
Ingredienser
- 4 dl letmælk
- 2 stk. æg
- 150 g rødkål, frisk
- 200 g hvedemel
- 1/2 tsk. salt
- olie til stegning
Sådan gør du
- Kom mælk, æg og rødkål i en blender. Blend det helt sammen og hæld det derefter i en skål.
- Tilsæt de øvrige ingredienser og pisk det godt sammen.
- Dejen steges som pandekager på en pande med lidt olie. Brug gerne en slip-let pande.
Noter
På billedet er madpandekagerne serveret med tacosauce, frisk spinat, avocado og salatost. Simpelt men lækkert!
Følg også gerne med på instagram, hvor jeg deler flere madbilleder.
4 Kommentarer
Hej Stinna,
Det ser super lækkert ud, men til trods for et simpelt fyld er det ærgerligt at du ikke skriver hvad du putter i på billedet. Rigtig god dag og tak for dejlige opskrifter.
Hej, det får jeg da lige skrevet :-) Tak for de søde ord.
Hej Stinna.
De skal prøves!
Jeg savner dog idéer til mere proteinrigt fyld.
Hvor dejligt! Jeg bruger dem som helt almindelige madpandekager
– fx med grillet halloumi eller mere klassisk ala https://stinna.dk/aftensmad/vegetariske-madpandekager-med-fyld.html :-)