Jeg er på barsel - jeg vender tilbage med svar på spørgsmål

Rødkålspandekager

af Stinna

Rødkålspandekager er fine madpandekager, som er farvet lilla med frisk rødkål. Så vil du gerne have ekstra grøntsager til aftensmaden – og måske imponere familien, så prøv disse pandekager.

Opskrift på rødkålspandekager

Pandekager med rødkål. Det lyder måske en anelse specielt, men rødkål kan ikke smages – men bidrager med en skøn, lilla farve. Så trænger du til lidt farve til aftensmaden, så prøv disse nemme madpandekager.

Rødkålspandekager

Ret: Aftensmad
Køkken: Vegetarisk
Antal: 10 stk.
Forfatter: Stinna

Ingredienser

  • 4 dl letmælk
  • 2 stk. æg
  • 150 g rødkål, frisk
  • 200 g hvedemel
  • 1/2 tsk. salt
  • olie til stegning

Sådan gør du

  • Kom mælk, æg og rødkål i en blender. Blend det helt sammen og hæld det derefter i en skål.
  • Tilsæt de øvrige ingredienser og pisk det godt sammen.
  • Dejen steges som pandekager på en pande med lidt olie. Brug gerne en slip-let pande.

Følg også gerne med på instagram, hvor jeg deler flere madbilleder.

Tilføj en kommentar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy