Rødkålspandekager

af Stinna

Rødkålspandekager er fine madpandekager, som er farvet lilla med frisk rødkål. Så vil du gerne have ekstra grøntsager til aftensmaden – og måske imponere familien, så prøv disse pandekager.

Opskrift på rødkålspandekager

Pandekager med rødkål. Det lyder måske en anelse specielt, men rødkål kan ikke smages – men bidrager med en skøn, lilla farve. Så trænger du til lidt farve til aftensmaden, så prøv disse nemme madpandekager.

Rødkålspandekager

Ret: Aftensmad
Køkken: Vegetarisk
Antal: 10 stk.
Forfatter: Stinna
5 fra 1 stemme

Ingredienser

  • 4 dl letmælk
  • 2 stk. æg
  • 150 g rødkål, frisk
  • 200 g hvedemel
  • 1/2 tsk. salt
  • olie til stegning

Sådan gør du

  • Kom mælk, æg og rødkål i en blender. Blend det helt sammen og hæld det derefter i en skål.
  • Tilsæt de øvrige ingredienser og pisk det godt sammen.
  • Dejen steges som pandekager på en pande med lidt olie. Brug gerne en slip-let pande.

Noter

På billedet er madpandekagerne serveret med tacosauce, frisk spinat, avocado og salatost. Simpelt men lækkert!

Følg også gerne med på instagram, hvor jeg deler flere madbilleder.

4 Kommentarer

Anne-Matilde 4. december 2023 - 12:07

Hej Stinna,
Det ser super lækkert ud, men til trods for et simpelt fyld er det ærgerligt at du ikke skriver hvad du putter i på billedet. Rigtig god dag og tak for dejlige opskrifter.

Reply
Stinna 5. december 2023 - 11:28

Hej, det får jeg da lige skrevet :-) Tak for de søde ord.

Reply
Michelle 10. december 2023 - 09:26

Hej Stinna.

De skal prøves!
Jeg savner dog idéer til mere proteinrigt fyld.

Reply
Stinna 10. december 2023 - 13:51

Hvor dejligt! Jeg bruger dem som helt almindelige madpandekager
– fx med grillet halloumi eller mere klassisk ala https://stinna.dk/aftensmad/vegetariske-madpandekager-med-fyld.html :-)

Reply

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.