Pesto pasta

af Stinna

Pesto pasta er den nemmeste pastaret som kan laves på kun 10 minutter. Så hvis du gerne vil lave ekstra nem aftensmad, er denne pastaret sikkert noget for dig.

Opskrift på pesto pasta

Herhjemme elsker vi pesto og denne nemme pastaret er ingen undtagelse. Til denne opskrift kan du enten vælge at lave din egen grønne pesto, eller du kan købe en god færdiglavet variant. For at gøre opskriften ekstra god, er pesto blandet sammen med fløde og friske tomater. På den måde får du en lækker pestosauce, som laves på virkelig kort tid.

Pesto pasta

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid10 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Vegetarisk
Antal: 4 portioner
Forfatter: Stinna
Ingen stjerner endnu

Ingredienser

Pestosauce

  • 1 spsk. olivenolie
  • 200 g cherrytomater i halve
  • 2 dl piskefløde
  • 130 g grøn pesto
  • salt og peber

Servering

  • Pasta til 4 personer (cirka 400 g)
  • Evt. groftrevet Vesterhavsost

Sådan gør du

  • Start med at koge pasta/spaghetti som anvist på posen.

Pestosauce

  • Kom olie på en dyb pande eller i en stegepande.
  • Tilsæt cherrytomater og lad dem stege under omrøring i cirka 5 minutter.
  • Tilsæt pesto og fløde. Lad det simre og smag til med salt og peber.

Servering

  • Når pastaen er færdigkogt, vendes den sammen med pestosaucen.
  • Server med revet vesterhavsost og evt. basilikum. Velbekomme!

Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.