169
Pesto pasta er den nemmeste pastaret som kan laves på kun 10 minutter. Så hvis du gerne vil lave ekstra nem aftensmad, er denne pastaret sikkert noget for dig.
Opskrift på pesto pasta
Herhjemme elsker vi pesto og denne nemme pastaret er ingen undtagelse. Til denne opskrift kan du enten vælge at lave din egen grønne pesto, eller du kan købe en god færdiglavet variant. For at gøre opskriften ekstra god, er pesto blandet sammen med fløde og friske tomater. På den måde får du en lækker pestosauce, som laves på virkelig kort tid.
Pesto pasta
Antal: 4 portioner
Ingredienser
Pestosauce
- 1 spsk. olivenolie
- 200 g cherrytomater i halve
- 2 dl piskefløde
- 130 g grøn pesto
- salt og peber
Servering
- Pasta til 4 personer (cirka 400 g)
- Evt. groftrevet Vesterhavsost
Sådan gør du
- Start med at koge pasta/spaghetti som anvist på posen.
Pestosauce
- Kom olie på en dyb pande eller i en stegepande.
- Tilsæt cherrytomater og lad dem stege under omrøring i cirka 5 minutter.
- Tilsæt pesto og fløde. Lad det simre og smag til med salt og peber.
Servering
- Når pastaen er færdigkogt, vendes den sammen med pestosaucen.
- Server med revet vesterhavsost og evt. basilikum. Velbekomme!
Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.