1,K
Pastaret med 4 ingredienser er den lækreste og nemmeste pastaret, som er perfekt som hverdagsmad. Den er lavet af pasta, pesto, fløde og ost. Den er samtidig så god, at jeg sagtens kunne finde på at servere den for gæster.
Opskrift på aftensmad med 4 ingredienser
Skal aftensmaden være nem og samtidigt vanvittigt lækker? Så er denne pastaret svaret! Til opskriften har jeg brugt peberfrugtpesto fra Änglamark og Thybo-ost fra Thise. Retten rækker til 3-4 personer, alt efter hvor sultne I er. Hvis I er meget sultne, ville jeg servere lidt brød og grønt til.
Pastaret med 4 ingredienser
Antal: 4 portioner
Ingredienser
- 400-500 g pasta (ukogt)
- 1 glas peberfrugtpesto (135 g pesto)
- 2,5 dl piskefløde
- 1 håndfuld ost (jeg brugte Thise Thybo)
Sådan gør du
- Start med at koge pasta efter anvisning på posen.
- Kom pesto og fløde i en gryde. Lad det simre et par minutter. Tilsæt ost og vend det godt sammen. Tag det af blusset.
- Vend den færdigkogte pasta i saucen og varm det hurtigt op.
- Serveres med det samme. Hvis du har lidt frisk basilikum, smager det også skønt derpå.
- Velbekomme!
Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.