Jeg er på barsel - jeg vender tilbage med svar på spørgsmål

Pasta med valnøddesauce

af Stinna

Pasta med valnøddesauce lavet af valnødder, fløde og ost. Virkelig nem og skøn pastaret, som kan laves med hjemmelavet pasta eller frisk pasta.

Pasta med valnøddesauce

Opskrift på valnøddesauce

Denne opskrift på valnøddesauce er virkelig nem og smager samtidigt helt fantastisk. Ingredienserne skal blot blendes sammen i en foodprocessor, hvorefter saucen vendes sammen med den varme pasta. Det er både nemt og utrolig lækkert.

I denne opskrift har jeg brugt emmentalerost – men du kan også bruge andre hårde oste til opskriften. Opskriften rækker til cirka 4 portioner. Hvis I er meget sultne, kan pastaretten sagtens serveres med lidt flutes til.

Pasta med valnøddesauce

Forb. tid10 min
Tilb. tid20 min
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk, Vegetarisk
Antal: 4 portioner
Forfatter: Stinna

Ingredienser

Valnøddesauce

  • 150 g valnødder
  • 2,5 dl piskefløde
  • 1-2 fed hvidløg
  • 65 g emmentaler ost (eller en anden hård ost)
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. revet citronskal
  • salt
  • frisk rød chili

Servering

  • frisk pasta til 4 personer
  • revet ost
  • frisk basilikum

Sådan gør du

Valnøddesauce

  • Kom alle ingredienserne i en foodprocessor og blend saucen, til den er tyk og nogenlunde ensartet. Der må gerne være lidt stykker valnødder, det giver blot lidt knas. Smag til med salt og sæt det til side.

Servering

  • Kog pasta efter anvisning på pakken. Når pastaen er færdig, hældes vandet fra.
  • Vend valnøddesaucen over i gryden og vend pasta og sauce grundigt sammen. Lad det varme op i cirka 2 minutter under omrøring.
  • Server pastaretten med revet ost og basilikum. Velbekomme.

Lækre pastaretter

Er du på udkig efter andre lækre pastaretter? Så vil jeg anbefale dig at prøve pasta med svampesauce eller citronpasta med flødesauce.

Pasta med valnøddesauce

Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.

Tilføj en kommentar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy