Nem tomatsauce med løg, hakkede tomater, krydderurter, hvidløg og fløde. Denne tomatsauce passer perfekt til en hurtig omgang spaghetti – og så smager den skønt.
Nem tomatsauce med fløde
I denne tomatsauce har jeg tilsat fløde. For mig indeholder en god pastasauce fløde. Hvis du bedre kan lide en tomatsauce uden, så kan det godt undlades – men smager bedst med. Tomatsaucen herunder minder en smule om min pizzasauce – hvor jeg bruger olie i stedet for fløde. Server tomatsaucen med spaghetti eller pasta.
Nem tomatsauce
Ingredienser
Tomatsauce
- olie til stegning
- 1 stk. løg
- 1 fed hvidløg
- 1 dåse hakkede tomater
- 70 g tomatpure (cirka 2 spsk.)
- 1 tsk. oregano
- 1 tsk. timian
- 1 tsk. æblecidereddike
- 1 dl piskefløde
- salt og peber
Sådan gør du
Tomatsauce
- Start med at hakke løg og hvidløg fint.
- Kom olie på en pande og steg løg og hvidløg – det skal ikke brunes, men stege til de er klare.
- Tilsæt hakkede tomater, tomatpure, oregano, timian og æblecidereddike.
- Lad det koge ind. Tilsæt fløde og rør godt rundt.
- Smag til med salt og peber.
Du er også meget velkommen til at følge med på min instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder og billeder fra min hverdag. Du er også velkommen til at skrive en kommentar herunder, hvis du har spørgsmål eller feedback til opskriften. Hvis du laver min mad, vil jeg elske at se et billede af det på instagram.