Vegetarisk mexicansk suppe fyldt med smag og lækre ingredienser. Denne vegetariske tacosuppe er lavet med skønne krydderier, tortillachips, kidneybønner og fløde.
Opskrift på mexicansk suppe
Denne vegetariske suppe har jeg valgt at kalde mexicansk suppe, da den indeholder skønne ingredienser, som normalt bruges i mexicansk mad. Server gerne suppen med Hjemmelavede tortillachips, friske koriander og denne nemme dressing – eller med en klat fed creme fraiche.
Start med at hakke løg og hvidløg fint. Kom olie i en gryde og lad det stege deri 1 minut under omrøring – det må ikke blive brunt. Tilsæt krydderierne og lad det stege et minut mere.
Skær tomaterne og peberfrugten i tern. Tilsæt dem til panden.
Tilsæt nu majs, skyllede kidneybønner, passata, vand, soyasauce og æblecidereddike. Lad det simre til grøntsagerne er møre.
Tilsæt nu fløde og lad det kort varme op.
Smag suppen til med salt og server med friske koriander, tortillachips og creme fraiche. Velbekomme.