3,5K
Vegetarisk mexicansk suppe fyldt med smag og lækre ingredienser. Denne vegetariske tacosuppe er lavet med skønne krydderier, tortillachips, kidneybønner og fløde.
Opskrift på mexicansk suppe
Denne vegetariske suppe har jeg valgt at kalde mexicansk suppe, da den indeholder skønne ingredienser, som normalt bruges i mexicansk mad. Server gerne suppen med Hjemmelavede tortillachips, friske koriander og denne nemme dressing – eller med en klat fed creme fraiche.
Mexicansk-suppe
Antal: 4 portioner
Ingredienser
- 2 stk. løg
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk. olivenolie
- 2 tsk. spidskommen
- 1 tsk. koriander
- 2 tsk. paprika
- 1/2 tsk. røget paprika
- 2 stk. store tomater
- 1 stk. rød peberfrugt
- 2 dl majs (frosne eller fra dåse)
- 1 dåse kidneybønner
- 700 ml passata (eller 2 dåser hakkede tomater)
- 500 ml koldt vand
- 1 spsk. soyasauce
- 1 spsk. æblecidereddike
- 1 dl fløde
- salt
Tilbehør
- friske koriander
- tortillachips
- creme fraiche
Sådan gør du
- Start med at hakke løg og hvidløg fint. Kom olie i en gryde og lad det stege deri 1 minut under omrøring – det må ikke blive brunt. Tilsæt krydderierne og lad det stege et minut mere.
- Skær tomaterne og peberfrugten i tern. Tilsæt dem til panden.
- Tilsæt nu majs, skyllede kidneybønner, passata, vand, soyasauce og æblecidereddike. Lad det simre til grøntsagerne er møre.
- Tilsæt nu fløde og lad det kort varme op.
- Smag suppen til med salt og server med friske koriander, tortillachips og creme fraiche. Velbekomme.
4 Kommentarer
Lækker suppe. Jeg er vild med dine opskrifter, jeg bruger dem jævnligt på mit job, hvor jeg laver mad i et børnehus. Der er så meget i spiration at hente hos dig.
Hvor dejligt! Det gør mig glad :-)
Hvor lang tid tager retten?
Til grøntsagerne er møre. Så det afhænger af, hvor ‘store’ stykker de skæres i. Men jeg ville lade det simre i cirka 20-30 minutter :-)