3,6K
Vegetarisk karrysuppe med nudler, bønner og en masse smag. Suppen er virkelig nem at lave og kræver ikke mange ingredienser.
Vegetarisk karrysuppe
Den skønneste karrysuppe med peberfrugt, fløde og nudler. Denne suppe har jeg valgt ikke at blende. Men den kan sagtens blendes.
Hvis du ønsker en vegansk version, kan du udskifte fløden med kokosmælk.
Karrysuppe
Antal: 4 Portioner
Ingredienser
- 2 tsk. karry
- 1 tsk. spidskommen
- 1 stk. løg
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk. tomatpure
- 4 dl vand
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 stk. rød peberfrugt
- 2 dåser kikærter
- 1 spsk. soyasauce
- 1 dl fløde
Sådan gør du
- Hak løg og hvidløg fint.
- Kom olie i en gryde.
- Steg løg og hvidløg under omrøring i cirka 1 minut. Tilsæt karry og spidskommen. Steg det igen kort under omrøring.
- Skær peberfrugt i mindre tern.
- Tilsæt tomatpure, hakkede tomater, vand og peberfrugt til gryden.
- Skyl kikærterne og tilsæt dem i gryden.
- Tilsæt nu soyasauce og fløde.
- Lad suppen simre kort. Smag til med soyasauce og evt. lidt salt.
- Suppen serveres med nudler og gerne lidt koriander. Velbekomme.
6 Kommentarer
Nem opskrift men der mangler hvornår hk tomater tilføjes samt salt og peber da den ellers er meget smagsneutral
Hej, det er rettet nu :-)
Hej Stinna, hvornår skal de hakkede tomater tilsættes? :-)
Så er det rettet :-)
Syntes ikke den er god Stinna, laver den tit
Hej, tak for din besked :-) Jeg er ikke helt sikker på at jeg forstår den. Kan du mon lide opskriften?