Jeg er på barsel - jeg vender tilbage med svar på spørgsmål

Gulerodsdeller

af Stinna

Gulerodsdeller er vegetariske grøntsagsfrikadeller med gulerødder. De er nemme at lave og en favorit for alle herhjemme. De lækre gulerodsdeller er krydret med oregano og timian.

Opskrift på vegetarfrikadeller med gulerødder

Disse lækre vegetardeller er lavet med groftrevet gulerod, frisk mozzarella, æg og krydderier. De er perfekte som mad til helt små børn – men selv voksne er vilde med dem. Spis dem i stedet for frikadeller, eller prøv at spise dem som pålæg på rugbrød.

Gulerodsdeller

Ret: Aftensmad
Køkken: Vegetarisk
Antal: 15 stk.
Forfatter: Stinna

Ingredienser

  • 250 g gulerod, groftrevet
  • 3 stk. æg
  • 4 spsk. hvedemel
  • 1 tsk. oregano
  • 1 tsk. timian
  • 1 stk. løg, groftrevet
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 1 stk. mozzarellakugle, smuldret
  • salt og peber
  • olie til stegning

Sådan gør du

  • Rør alle ingredienserne sammen i en skål.
  • Kom olie på en pande.
  • Form grøntsagsdellerne med en ske (eller hænderne). Steg dem til de er gyldne på begge sider.
  • Velbekomme!

Følg også gerne med på instagram, hvor jeg deler flere madbilleder.

3 Kommentarer

athena 4. august 2023 - 09:51

Du inkludere ikke næringsindholdet i dine opskrifter – det ville jeg sætte stor pris op. Protein, fedt, fibre, osv.

Reply
Karen 26. august 2023 - 14:08

Kan dellerne fryses eller smuldrer de efter optøning? Tak

Reply
Stinna 30. august 2023 - 08:10

Hej, jeg har desværre ikke forsøgt mig med at fryse dem :-)

Reply

Tilføj en kommentar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy