Vegetarisk brændende kærlighed

af Stinna

Vegetarisk brændende kærlighed

Vegetarisk brændende kærlighed med kartoffelmos, løg og fløde. Ægte vegetarisk comfort-food.

Vegetarisk brændende kærlighed

Det er virkelig mange år siden, at jeg har spist brændende kærlighed. Normalt er det jo lavet med bacon, som jo ikke er vegetarisk. Jeg havde en pose kartofler stående, så gik straks i gang med en vegetarisk udgave.

Jeg lavede én portion til mig selv uden og én med bacon til min søde kæreste.

Vegetarisk brændende kærlighed

Forb. tid15 min
Ret: Aftensmad
Køkken: Vegetarisk
Antal: 2 personer
Forfatter: Stinna

Ingredienser

  • 600 g kartofler - der bliver nok en slat kartoffelmos til overs men mon ikke det kan spises dagen efter
  • en god klat smør
  • ½-1 dl fløde
  • 1 knivspids muskatnød
  • salt og peber

løg-snask

  • 2 stk. store løg
  • godt med smør eller olie
  • salt og peber
  • en lille slat fløde

Fyld

  • bacon eller squash

Sådan gør du

  • Kartoflerne skrælles og bringes i kog. Kog i letsaltet vand til de er møre.
  • Imens skæres løget. Jeg kan godt lide løgringe, så jeg skar dem som på billedet. Kom smør/olie på en pande og steg løgene.
  • De skal have til de er lysebrune (det tager ret lang tid). Når løgene er færdige kommes der en smule fløde ved, som får lov at koge ind. Smag til med salt og peber.

3

Imens løgene steger skal der steges bacon. Jeg valgte at tørstege det på en pande.

På løgpanden (eller en ny pande) steger jeg hurtigt lidt hakket squash.

2

Kom kartoffelmos i en skål, top med løg, bacon/squash og drys evt. med lidt salt.

Velbekomme :-)
1

2 Kommentarer

2 Kommentarer

Linda 1. september 2015 - 08:16

Hej ☺
Jeg blev nysgerrig efter hvad vegetarisk brændende kærlighed er og kiggede forbi selvom jeg ellers spiser kød ☺
Og tænkte jeg ville give et forslag ☺
Jeg ville savne røg smagen fra bacon, men jeg tror røget paprika ville give en lækker smag og “kompensere” for baconen ☺
Bare en tanke..

Reply
Stinna 1. september 2015 - 08:41

Røget paprika ville vær en god idé! :-) Tak for det!

Reply

Tilføj en kommentar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy