Vegetarisk lasagnesuppe

af Stinna

Vegetarisk lasagnesuppe fyldt med de skønne ingredienser, man ofte kommer i en lasagne. Denne smagfulde suppe er lavet som en tomatsuppe, hvor pasta og grøntsager koges sammen i én gryde. En slags onepot pastaret, som er helt perfekt som nem hverdagsmad.

Du kan bruge lige den type pasta du ønsker. Du kan endda bruge lasagneplader, som du knækker i mindre stykker.

Vegetarisk lasagnesuppe

Ret: Aftensmad
Køkken: Vegetarisk
Antal: 4 Portioner
Forfatter: Stinna
5 fra 2 stemmer

Ingredienser

  • 2 stk. løg, finthakkede
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 fed hvidløg, pressede
  • 1 stk. rød peberfrugt, i små tern
  • 1/2 stk. squash, skåret i tern
  • 2 stængler bladselleri, i tynde skiver
  • 3 stk. gulerødder, i tynde skiver
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 tsk. tørret rosmarin
  • 2 tsk. tørret oregano
  • 1 spsk. æblecidereddike
  • 1 tsk. paprika
  • 1/2 tsk. røget paprika
  • 1 dåse kokosmælk
  • 3 spsk. tomatpuré
  • 1 dåse kikærter ( eller cirka 240g kogte Ingrid ærter)
  • 3 dl vand
  • 250 g pasta (tørret)

Servering

  • Frisk mozzarella

Sådan gør du

  • Start med at komme olie i en stor gryde.
  • Tilsæt løg og hvidløg. Lad det stege et minut under omrøring.
  • Tilsæt nu grøntsagerne og lad det stege er par minutter under omrøring – de skal ikke blive brune.
  • Tilsæt de resterende ingredienser og lad suppen koge, til pastaen er færdig.
  • Smag til med salt og server suppen med mozzarella. Velbekomme!

6 Kommentarer

Epcur 3. februar 2023 - 16:57

5 stars
Jeg er vegetar og denne opskrift er lige hvad jeg manglede. Mega lækker lasagne med saftige og smagfulde grøntsager. Jeg lavede den til aftensmad i går og det vil være en fast del af mine madplaner i fremtiden – den får 5 ud af 5 stjerner.

Reply
Stinna 7. februar 2023 - 10:20

Sikke en dejlig besked, tak!

Reply
Erika J 20. februar 2023 - 11:52

5 stars
Uden tvivl en af de bedste vegetaropskrifter jeg har prøvet. Uden at nævne hvad det er jeg serveret, kom der associationer op som pizza og lasagne. Den er elsket ! Mange tak for det.

Reply
Stinna 24. februar 2023 - 09:38

Det er så dejligt at høre – tak!

Reply
Cecilie 28. marts 2023 - 12:17

SÅ god en opskrift. Den kommer fast på madplanen fremover!

Reply
Stinna 1. april 2023 - 12:42

Tusind tak :-)

Reply
5 from 2 votes

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.