6,6K
Hvid bønnecreme med rosmarin, ost og hvidløg. Denne bønnecreme er det perfekte smørrelse i sandwiches – men fungerer også godt som en slags vegetarisk pålæg.
Opskrift på bønnecreme
Opskriften herunder er utrolig nem at lave og smager fantastisk. Hvis du køber bønner på dåse, kan du trylle denne bønnecreme frem på cirka 10 minutter. Du skal blot bruge en minihakker eller en foodprocessor, så du kan blende din bønnecreme.
Hvid bønnecreme
Antal: 2 små glas
Ingredienser
- 240 g butterbeans (1 dåse)
- 2 spsk. olivenolie
- 1 stk. løg
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk. vand
- 1 håndfuld frisk rosmarin
- 1 tsk. citronsaft
- 25 g hård ost (vesterhavsost eller parmesanost)
- salt
Sådan gør du
- Start med at skylle bønnerne grundigt.
- Hak løg og hvidløg groft. Steg det på en pande med olie. Lad det derefter køle af.
- Blend alle ingredienserne sammen i en minihakker.
- Smag til med citron og salt.
- Kom på små glas og opbevar i køleskabet. Velbekomme!
Følg også gerne med på instagram, hvor jeg deler flere madbilleder.
4 Kommentarer
Sikke et lækkert tip! Jeg er hjemme hos mine forældre i jylland og det er lidt svært med mad som hele familien har lyst til, så jeg overvejer at foreslå tapas en aften – der kan alle jo få lidt af hvert! Og der vil jeg da lave denne bønnecreme som alternativ til hummus og pesto! Tak for tippet :D
Anna
Det var da en god idé! :-)
UHM!!! Ser lækkert ud! Minder den om bønnecremen fra Langhoff og Juul? Den er jeg sygeligt forelsket i ;)
Det var der jeg fik idéen, men kan faktisk ikke huske hvordan den fra Langhoff og Juul smager :-D