Sveskekugler

af Stinna

Sveskekugler med appelsin, kanel og kardemomme. Disse sveskekugler smager helt forrygende og er lynhurtige at lave. De er perfekte som en lille eftermiddagssnack – eller som et sødt element i madpakken.

Opskrift på sveskekugler

De fleste kender til dadelkugler, men har du nogensinde lavet kugler med svesker? Ikke nok med at de smager virkelig godt, så er de samtidigt gode, hvis du (eller måske din børn) har lidt med maven. Men sveskekuglerne er også så gode, at de sagtens bare kan spises som en lækker snack.

Sveskekugler

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid10 minutter
Ret: Søde snacks
Køkken: Vegansk, Vegetarisk
Antal: 20 stk.
Forfatter: Stinna
Ingen stjerner endnu

Ingredienser

  • 200 g svesker (bløde)
  • 100 g mandler, malet/blendet fint
  • 3 spsk. kokosolie
  • 1 tsk. kanel
  • 1/2 tsk. kardemomme
  • 2 spsk. kakaopulver
  • 1 stk. appelsin (skallen heraf)

Overtræk

  • 60 g mørk chokolade

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienserne i en foodprocessor eller minihakker.
  • Blend til det er helt ensartet.
  • Tril derefter til kugler og kom dem på køl.
  • Smelt chokolade over vandbad. Overtræk kuglerne og sæt dem på køl igen.
  • Kuglerne opbevares i køleskabet eller fryses ned.

Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.