914
Sveskekugler med appelsin, kanel og kardemomme. Disse sveskekugler smager helt forrygende og er lynhurtige at lave. De er perfekte som en lille eftermiddagssnack – eller som et sødt element i madpakken.
Opskrift på sveskekugler
De fleste kender til dadelkugler, men har du nogensinde lavet kugler med svesker? Ikke nok med at de smager virkelig godt, så er de samtidigt gode, hvis du (eller måske din børn) har lidt med maven. Men sveskekuglerne er også så gode, at de sagtens bare kan spises som en lækker snack.
Sveskekugler
Antal: 20 stk.
Ingredienser
- 200 g svesker (bløde)
- 100 g mandler, malet/blendet fint
- 3 spsk. kokosolie
- 1 tsk. kanel
- 1/2 tsk. kardemomme
- 2 spsk. kakaopulver
- 1 stk. appelsin (skallen heraf)
Overtræk
- 60 g mørk chokolade
Sådan gør du
- Kom alle ingredienserne i en foodprocessor eller minihakker.
- Blend til det er helt ensartet.
- Tril derefter til kugler og kom dem på køl.
- Smelt chokolade over vandbad. Overtræk kuglerne og sæt dem på køl igen.
- Kuglerne opbevares i køleskabet eller fryses ned.
Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.