5,5K
Sidste påske postede jeg disse små lækre påskeæg her på bloggen. De har virkelig fortjent endnu et indlæg, da de smager skønt og så er de meget nemme at lave. Et ekstra plus er, at de er lavet uden tilsat sukker – men er sødet med dadler.
Jeg har en idé om, at jeg i denne påske vil forsøge at lave mine sundere snickers-kugler om til snickers-påskeæg. Hvor lækkert lyder det ikke? :-)
Sundere påskeæg
Ingredienser
- 80 g mandler
- 80 g dadler
- 3 tsk kokosolie
- 3 tsk nøddesmør peanutbutter eller mandelsmør
- 1 spsk vand
- 50 g chokolade til overtræk
Sådan gør du
- Mandler, dadler, kokosolie, nøddesmør, vanille og vand blendes godt sammen – jeg bruger min elskede minihakker.
- Smelt chokoladen.
- Tril dejen til påskeæg og vend dem i chokolade.
- Drys med fint pynt og sæt dem på køl til de skal spises. Herhjemme kunne vi ikke vente, så vi havde chokolade-fingre bagefter. Velbekomme!
Indlægget indeholder affiliate-links. Dette betyder, at jeg har linket til en webshop og at jeg får en procentdel for det, hvis I køber noget via linket. Dette koster intet for jer og heller ikke blot at kigge. Jeg linker kun til webbutikker, som jeg selv handler ved og kan stå inde for.
2 Kommentarer
Nøj – tak for tippet og inspiration. Jeg sidder netop og overvejer hvad jeg skal lave påskelækkerier… og en sundere version er altid kærkommen!
Velbekom :-) Dejligt at du kan bruge min opskrift!