916
Dadelkugler med appelsin, peanutbutter og kakao. Disse dadelkugler smager helt fantastisk og er virkelig nemme at lave.
Opskrift på dadelkugler med appelsin
Mangler du en lille sød snack til eftermiddagskaffen eller madpakken? Så kan jeg virkelig anbefale disse lækre kugler med dadler, appelsin, peanutbutter og kakao. De er bedst helt kolde fra køleskabet og har den lækreste, bløde konsistens.
Dadelkugler med appelsin
Antal: 20 stk.
Ingredienser
- 200 g bløde dadler (fra æske fx)
- 3 spsk. kokosolie
- 2 spsk. peanutbutter
- 1 stk. appelsin, skallen heraf
- 1 spsk. kakao
Overtræk
- 60-100 g chokolade
- kakaopulver
Sådan gør du
Dadelkugler
- Kom alle ingredienserne i en foodprocessor eller minihakker. Blend det sammen til en ensartet konsistens.
- Tril massen til kugler og kom dem i køleskabet.
- Overtræk dem derefter med smeltet chokolade eller tril dem i kakaopulver.
- Opbevar de færdige kugler i køleskabet. Velbekomme!
Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.