2,4K
Oreo trøfler er én af de nemmeste snacks. De laves af ganske få ingredienser, trilles og overrækkes med chokolade.
Oreo trøfler
Disse trøfler er lavet af knuste Oreo, kakaopulver og flødeost. De tager næsten ingen tid at lave og er derfor oplagte at lave, hvis man får gæster en hverdag. Herhjemme blev de spist lynhurtigt – og fik ros med på vejen.
Oreo trøfler
Antal: 15 stk.
Ingredienser
- 150 g Oreo (med creme)
- 150 g flødeost neutral
- 1 -2 tsk. kakaopulver
- 200 g chokolade (hvid eller mælkechokolade)
- Evt. lidt flagesalt
Sådan gør du
- Start med at komme Oreo i en foodprocessor. Det skal være hele kiksen med creme. Det skal blendes helt fint.
- Bland flødeost og kiks sammen. Tilføj kakao og rør det godt sammen.
- Tril massen til kugler og kom dem i fryseren i cirka 2 timer.
- Smelt chokolade over vandbad.
- Tril kuglerne i chokoladen. Jeg bruger to gafler. Placer de overtrukne kugler på et stykke bagepapir (gerne på et skærebræt).
- Pynt med flagesalt eller knuste Oreos.
Opbevaring af Oreotrøfler
Trøflerne er bedst, hvis de serveres helt kolde. Opbevar dem derfor i køleskabet inden servering. Jeg har forsøgt at fryse trøffelmassen ét døgn inden jeg kom chokolade på. Det fungerede ganske fint – jeg lod dem blot tø en smule op, inden jeg overtrak dem med chokolade.
Følg også gerne med på instagram, hvor jeg deler flere madbilleder.