Nachos

af Stinna

Nachos med frisk salsa, cremet guacamole og selvfølgelig ost. Nem og virkelig lækker klassiker, som jeg har lavet i en lidt mere lækker version – nemlig en opskrift på luksus nachos.

Nachos med salsa og guacamole

Nachos er jo en ægte caféklassiker og er heldigvis virkelig nem at lave derhjemme. Jeg har lavet denne opskrift på luksus nachos, hvor de knasende sprøde nachos er toppet med en frisk tomat-agurk salsa og min bedste guacamole. Du kan også tilføje bønner, jalapeños eller hvad du lige ønsker. Opskriften herunder rækker til 2-3 snacksultne personer. Hvis du er meget vil med ost, så tilføjer du selvfølgelig bare mere. Jeg vil anbefale at du enten bruger cheddar eller mozzarellaost. Du kan sagtens bruge de oste der allerede er revet, hvis du ikke lige vil stå med det selv.

Nachos med salsa og guacamole

Lækre nachos som er toppet med frisk salsa og cremet guacamole
Forb. tid15 min
Tilb. tid15 min
Ret: Snack
Køkken: Vegetarisk
Forfatter: Stinna

Ingredienser

  • 300 g tortillachips
  • 150-200 g revet mozzarella eller cheddarost

Salsa med tomat og agurk

  • 1 stk. rødløg
  • 200 g cherrytomater
  • 1/2 stk. agurk
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1/2 tsk. sukker
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk. finthakket frisk koriander

Guacamole

  • 1 stk. avocado
  • 2 spsk. creme fraiche
  • 1/2 tsk. spidskommen
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 spsk. citronsaft
  • salt

Sådan gør du

Salsa med tomat og agurk

  • Hak rødløg helt fint. Skær tomater og agurk i små tern. Kom det i en skål.
  • Tilsæt resten af ingredienserne og vend det sammen. Smag til med salt.

Guacamole

  • Kom alle ingredienserne i en minihakker. Blend til det har en fin konsistens. Smag til med citron og salt.

Nachos

  • Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
  • Kom nachos og ost i et ildfast fad. Placer det gerne i lag, så osten er godt fordelt. Bages i ovnen i 7-10 minutter, eller til osten er smeltet.
  • Top de varme nachos med salsa og guacamole. Server resten af salsa og guacamole i en skål, som kan dyppes i. Velbekomme.

Tilbehør til nachos

Min kammerat og jeg spiser altid nachos som en snack. Men hvis du hellere vil spise dem som en del af et måltid, så vil jeg anbefale at servere dem med hjemmelavede tortillas, guacamole, bønnefyld og måske en mexicansk salat.

Du er også meget velkommen til at kigge forbi min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.

Tilføj en kommentar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy