1,2K
Dadelkugler er en lækker og lidt sundere snack, som smager helt fantastisk og er nem at lave. De er lavet af ganske få ingredienser og er derefter trillet til små kugler.
Opskrift på dadelkugler
Denne opskrift på dadelkugler er med dadler, mandler, kakao og peanutbutter. De får den lækreste konfektagtige konsistens og så er de lynhurtige at lave.
Dadelkugler
Antal: 20 stk.
Ingredienser
- 200 g dadler (bløde fra papæske, uden sten)
- 100 g mandler
- 2 spsk. peanutbutter
- 3 spsk. kakao
- 1 spsk. vand
Pynt
- 100 g mørk chokolade
- kakao
- kokos
Sådan gør du
- Start med at blende mandlerne helt fint i en foodprocessor.
- Tilføj de øvrige ingredienser og blend massen godt sammen.
- Tril derefter massen til kugler, cirka 20 stk.
- Kom kuglerne i køleskabet eller fryseren. Pynt dem derefter med smeltet chokolade, kakao og kokosmel.
- Opbevar kuglerne i køleskabet eller fryseren.
Tips til dadelkugler
- Brug gerne de ‘friske’ dadler i papæske. De er blødere og derfor nemmere at blende. Husk at fjerne sten.
- Tilføj også gerne andre ingredienser. De smager også skønt med kokosmel, hasselnødder eller lignende i.
- Du kan også riste nødderne, for en dybere mandelsmag.
- Prøv også at udskifte nogle af mandlerne med havregryn – det smager også skønt.
Du er også meget velkommen til at følge med på min instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder og billeder fra min hverdag. Du er også velkommen til at skrive en kommentar herunder, hvis du har spørgsmål eller feedback til opskriften. Hvis du laver min mad, vil jeg elske at se et billede af det på instagram.