Soyamandler

af Stinna

soyamandler-2Har I prøvet soyaristede mandler? Forleden manglede jeg noget salt og knasende på min salat og forsøgte mig derfor med soyamandler. De er nemme at lave, der skal kun bruges to ingredienser og så smager de fantastisk.

Jeg laver ofte saltmandler, men nu kan jeg ikke beslutte mig for, hvilke der er bedst.

Hvad siger I, er I mest til soyamandler eller saltmandler?soyamandler-3

★ SOYAMANDLER ★

100 g mandler

3 spsk soya

et lille drys tørret chili (kan undlades)

Fremgangsmåde:

  1. Kom mandlerne på en pande og skru helt op.
  2. Ryst imens mandlerne får farve.
  3. Når de er lidt gyldne, fjernes panden fra blusset og soya kommes på. Rør godt rundt og drys med tørret chili.
  4. Kom mandlerne på bagepapir og lad dem køle af.

Smager fantastisk på en salat. Velbekomme!

soyamandler

Print Friendly, PDF & Email
15 Kommentarer

15 Kommentarer

Spinatsalat med kidneybeans, soltørrede tomater og soyamandler - Stinna 5. april 2016 - 13:19

[…] som virkelig smager skønt, er mættende og tog nærmest ingen tid at lave. På salaten dryssede jeg soyamandler på, som også kun tager maks 5 min at lave. Jeg laver dem altid på en pande – det fungerer […]

Reply
justanotherblogger 6. april 2016 - 00:13

Helt sikkert soyamandler! Det er det bedste i verden. Når du bager dem i ovnen ved sådan 170 grader, så bliver de endnu lækrere, end når du laver dem på panden <3

Reply
Stinna 6. april 2016 - 08:43

Det er nemlig så lækkert. Jeg laver dem altid på panden, da jeg synes det er nemmest :-)

Reply
Anne 6. april 2016 - 06:55

Jeg har kun smagt saltmandler, men de her lyder så nemme at jeg vil gå i køkkenet senere – hvis baby Augusta tillader det.
Lækkert med en opskrift hvor ovnen ikke skal i gang!
KH
Anne

Reply
Stinna 6. april 2016 - 08:43

Nemlig – de tager ingen tid at lave og smager virkelig lækkert!

Reply
Spinatsalat med kidneybeans, soltørrede tomater og soyamandler 30. maj 2016 - 19:02

[…] som virkelig smager skønt, er mættende og tog nærmest ingen tid at lave. På salaten dryssede jeg soyamandler på, som også kun tager maks 5 min at lave. Jeg laver dem altid på en pande – det fungerer […]

Reply
Spinatsalat med bønner, soltørrede tomater og soyamandler 30. maj 2016 - 19:03

[…] som virkelig smager skønt, er mættende og tog nærmest ingen tid at lave. På salaten dryssede jeg soyamandler på, som også kun tager maks 5 min at lave. Jeg laver dem altid på en pande – det fungerer […]

Reply
Rikke 12. december 2016 - 11:41

Hvordan opbevarer du dem og hvor længe holder de sig?

Reply
Stinna 12. december 2016 - 12:06

Jeg opbevarer dem bare i et glas med låg. De holder sig fint, men bliver herhjemme spist meget hurtigt.

Reply
Helle 28. december 2016 - 00:52

Hvilken soya bruger du salt el sød

Reply
Stinna 28. december 2016 - 09:45

Jeg bruger bare en almindelig salt soyasauce :-)

Reply
Blommesalat med perlebyg og feta (vegetarisk frokost salat) 16. august 2017 - 08:50

[…] Fordi at de modne blommer bidrager med sødme til salaten, har jeg valgt at toppe salaten med saltede soyamandler og det passer virkelig overraskende godt […]

Reply
Græskarsuppe røde linser, kokosmælk og karrypasta - spicy græskarsuppe 7. oktober 2017 - 10:57

[…] er toppet med soyaristede mandler, lidt forårsløg og nigellafrø. Du kan også lave dine egne ristede græskarkerner, så undgår […]

Reply
Forslag til vegetarisk nytårsmenu - Stinna 26. december 2017 - 09:43

[…] frugt på og en kugle is til. Hvis du mangler lidt velkomssnacks, så er der lidt idéer her: Soyamandler Grove knækbrød og ærtedip Saltmandler Crispy kikærter sprøde ovnbagte kikærter Jeg håber at […]

Reply
Sommersalat med broccoli, feta og granatæble - Stinna 11. juli 2018 - 00:33

[…] soyaristede mandler […]

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.