Soyamandler – knasende sprøde mandler med soyasauce. Har I prøvet soyaristede mandler? Forleden manglede jeg noget salt og knasende på min salat og forsøgte mig derfor med soyamandler. De er nemme at lave, der skal kun bruges to ingredienser og så smager de fantastisk.
Soyamandler
Soyamandlerne er nemme at lave. Mandlerne ristes et par minutter på en varm pande, hvorefter soyasauce tilsættes. Lad det stege lidt under omrøring – og så er der lækre sprøde soyamandler.
Jeg laver ofte saltmandler, men nu kan jeg ikke beslutte mig for, hvilke der er bedst. Hvad siger I, er I mest til soyamandler eller saltmandler?
Soyamandler
Ingredienser
- 100 g mandler
- 3 spsk. soya
Sådan gør du
- Kom mandlerne på en pande og skru varmen op til middel-varme.
- Ryst imens mandlerne får farve.
- Tilsæt soyasauce og rør godt rundt, til al væske er fordampet. Rist dem nogle minutter – husk at røre godt rundt.
- Kom mandlerne på bagepapir og lad dem køle af.
Herhjemme bruger jeg oftest soyamandlerne som snack, eller som topping til salat. Prøv fx at toppe min spidskålssalat med soyaristede mandler.
Smager fantastisk på en salat. Velbekomme!
Følg også gerne med på min instagram.
12 Kommentarer
Helt sikkert soyamandler! Det er det bedste i verden. Når du bager dem i ovnen ved sådan 170 grader, så bliver de endnu lækrere, end når du laver dem på panden <3
Det er nemlig så lækkert. Jeg laver dem altid på panden, da jeg synes det er nemmest :-)
Jeg har kun smagt saltmandler, men de her lyder så nemme at jeg vil gå i køkkenet senere – hvis baby Augusta tillader det.
Lækkert med en opskrift hvor ovnen ikke skal i gang!
KH
Anne
Nemlig – de tager ingen tid at lave og smager virkelig lækkert!
Hvordan opbevarer du dem og hvor længe holder de sig?
Jeg opbevarer dem bare i et glas med låg. De holder sig fint, men bliver herhjemme spist meget hurtigt.
Hvilken soya bruger du salt el sød
Jeg bruger bare en almindelig salt soyasauce :-)
Mine mandler er helt klistrede?
Hej :-) Hmm, det har jeg ikke prøvet før. Måske de lige skal have lidt længere.
Det er en dum idé at have panden for varm fandt jeg lige ud af men de er gode
Hej, dejligt at opskriften alligevel kan bruges :-)