2,5K
Tacosalat med stegte bønner, knasende tortillachips, avocado og den lækreste dressing.
Opskrift på mexicansk tacosalat
Denne mexicanske måltidssalat er min nye yndlingssalat. Den er fyldt med smag og er ganske nem at lave. Den mætter godt grundet de stegte kidneybønner, avocado og salatosten.
Tacosalat
Antal: 4 portioner
Ingredienser
Salat
- 250 g cherrytomater
- 1/2 stk. rødt spidskål
- 1/2 stk agurk
- 1 stk. rødløg
- 1 håndfuld friske koriander
- 150 g kogte majs
Dressing
- 2 spsk. æbleciderddike
- 2 spsk. soyasauce
- 2 spsk. olivenolie
- chili, salt, peber
Stegte kidneybønner
- 1 dåse kidneybønner
- 2 spsk. olivenolie
- 2 spsk. soyasauce
- 1 tsk. spidskommen
Topping
- 1 stk. avocado
- 1 stor håndfuld tortilla chips
- frisk koriander
- 100 g salatost eller fetaost
- creme fraiche (18%)
Sådan gør du
Salat
- Skær cherrytomaterne i halve. Snit kål fint og skær agurk i tern. Snit rødløg og koriander fint. Kom det hele i en skål. Tilsæt majs.
Dressing
- Rør alle ingredienserne til dressingen sammen. Hæld det over salaten og vend det rundt.
Stegte kidneybønner
- Skyl kidneybønner grundigt. Kom olie på en pande. Steg bønnerne i et par minutter. Tilsæt soyasauce og spidskommen. Steg yderligere et par minutter under omrøring.
Servering
- Bland salaten sammen med kidneybønnerne. Top salaten med avocado i tern, tortillachips, koriander og salatost. Server gerne med creme fraiche til. Velbekomme.