Tacosalat med stegte bønner, knasende tortillachips, avocado og den lækreste dressing.
Opskrift på mexicansk tacosalat
Denne mexicanske måltidssalat er min nye yndlingssalat. Den er fyldt med smag og er ganske nem at lave. Den mætter godt grundet de stegte kidneybønner, avocado og salatosten.
Skær cherrytomaterne i halve. Snit kål fint og skær agurk i tern. Snit rødløg og koriander fint. Kom det hele i en skål. Tilsæt majs.
Dressing
Rør alle ingredienserne til dressingen sammen. Hæld det over salaten og vend det rundt.
Stegte kidneybønner
Skyl kidneybønner grundigt. Kom olie på en pande. Steg bønnerne i et par minutter. Tilsæt soyasauce og spidskommen. Steg yderligere et par minutter under omrøring.
Servering
Bland salaten sammen med kidneybønnerne. Top salaten med avocado i tern, tortillachips, koriander og salatost. Server gerne med creme fraiche til. Velbekomme.