6,6K
Spinatsalat med avocado. Nem, simpel og lækker salat med spinat, avocado, edamamebønner, salatost og oliedressing.
Spinatsalat med avocado
Denne opskrift er virkelig nem og er en perfekt tilbehørssalat på en hverdag. I stedet for edamamebønner kan du også sagtens bruge kikærter – men edamamebønner har en god konsistens, som jeg synes passer godt til salater.
Spinatsalat med avocado
Antal: 2 personer
Ingredienser
- 2 håndfulde frisk spinat
- 200 g edamamebønner (fra frost – uden bælg)
- 1 stk. avocado
- 2 spsk. olivenolie
- salt og peber
- 1 håndfuld salatost eller fetaost
Sådan gør du
- Skyl spinat og kom det i en skål.
- Kom edamamebønner i en skål og overhæld dem med kogende vand. Lad dem stå i 2 minutter. Hæld vandet fra og kom bønnerne i skålen med spinat.
- Hæld olie over salaten. Drys med salt og peber – og vend det hele godt rundt.
- Top salaten med avocadotern og salatost.
- Velbekomme.
1 Kommentar
[…] Pasta med aubergine og tomater. Spinatsalat […]