5,9K




Rødbedesalat med feta, persille og hakkede mandler. Bagte rødbeder smager skønt og i denne opskrift er de vendt i en dressing lavet med sennep, olie, honning, soyasauce og eddike. Det giver en skøn smag til rødbedesalaten
Opskrift på rødbedesalat
Opskriften på rødbedesalat er ganske simpel og består ikke af mange ingredienser (måske kun dressingen). Fetaost, eller salatost, passer virkelig godt sammen med rødbeder og giver en skøn salt smag til salaten.
Rødbedesalat
Ingredienser
- 400 g skrællede rødbeder
Dressing
- 1 spsk. olivenolie
- 1 lille tsk. sennep
- 1 tsk. honning
- 1 tsk. æblecidereddike eller balsamico
- 1 tsk. soyasauce
- peber
Topping
- 1 håndfuld bredbladet persille
- 1 håndfuld salatost / fetaost
- 1 håndfuld mandler
Sådan gør du
- Start med at skrælle rødbederne. Skær dem i tern af cirka 1×2 cm størrelse. Kom dem i et ildfast fad.
- Rør dressingen sammen og fordel den over rødbederne. Sæt fadet i ovnen ved 200grader varmluft i 30 minutter – til de er møre, men stadig har bid.
- Når rødbederne er kølet af, kommes de i en skål/tallerken.
- Top salaten med hakket bredbladet persille, hakkede mandler og salatost. Velbekomme.


Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.