Jeg er på barsel - jeg vender tilbage med svar på spørgsmål

Broccolisalat med perlebyg

af Stinna

Broccolisalat med perlebyg, mandler og fetaost. Denne simple salat smager skønt og er dejligt mættende. Salaten er vendt i en skøn hvidløgsdressing og er toppet med mandler og fetaost.

Broccolisalat med perlebyg

Opskrift på broccolisalat med perlebyg

Denne salat er lavet med perlebyg, som giver et godt bid til salaten. Perlebyg har nemlig en fast og lækker konsistens efter kogning, som passer perfekt i salat. Salaten rækker til cirka 4 portioner, hvis den serveres som tilbehør til andet mad. Server evt. salaten med vegetarfrikadeller med edamamebønner og hvidløgsdressing med purløg.

Broccolisalat med perlebyg

Forb. tid20 min
Tilb. tid10 min
Ret: Salat
Køkken: Vegetarisk
Antal: 4 portioner
Forfatter: Stinna

Ingredienser

  • 1 dl perlebyg (ikke kogt)
  • 1 stk. broccoli
  • 1 stk. rødløg

Dressing

  • 1 dl creme fraiche (gerne 9-18%)
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 2 tsk. citronsaft
  • 1/2 tsk. paprika
  • salt og peber

Topping

  • 1 håndfuld hakkede mandler
  • 70 g salatost eller fetaost

Sådan gør du

  • Start med at koge perlebyg efter anvisning på posen. Skyl dem herefter i koldt vand.
  • Hak broccoli og løg fint. Kom det i en skål sammen med perlebyg.

Dressing

  • Rør dressingen sammen i en skål og smag til med salt. Vend dressingen over salaten og vend det rundt.

Servering

  • Top salaten med grofthakkede mandler og salatost. Velbekomme.

Opskrifter med perlebyg

Leder du efter opskrifter med perlebyg? Så vil jeg anbefale dig også at prøve denne simple tomatsalat med perlebyg eller denne mellemøstlige bygotto med tomat og fetaost.

Broccolisalat med perlebyg

Tilføj en kommentar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy