Sunde morgen-muffins

af Stinna

morgenmuffins-4

Hvis du, som jeg, ikke har tid til at stå hver morgen og lave lækker morgenmad, så prøv disse morgenmads-muffins som kan spises på farten. De er også gode som mellemmåltid, på vej hjem.

Disse muffins er:

  • Glutenfri
  • Sukkerfri
  • Laktosefri

til gengæld er de lækre, svampede, mættende og nemme at have med på farten!


  MORGEN-MUFFINS (10 STK)  

3 små bananer

3 æg

2 dl havregryn (køb de glutenfri)

1 dl rismel

2 spsk kakao

salt

1 tsk bagepulver (køb en glutenfri)

1 dl rismælk (brug almindeligt mælk, hvis du ønsker)

1/2 dl kaffe

2 spsk loppefrøskaller

10 dråber stevia (alt efter hvor søde, du vil have dem)

50g mørk chokolade

  1. Blend æg og bananer sammen.
  2. Bland alle ingredienser sammen.
  3. Bages ved 200gr varmluft i ca. 20 minutter.

morgenmuffins-3

 

Print Friendly, PDF & Email
18 Kommentarer

18 Kommentarer

Beetroot Bakery 11. september 2014 - 09:47

Mmh god idé at putte kaffe i, så er det morgenmadsideen også fuldendt :D

Reply
Stinna 11. september 2014 - 10:03

Nemlig ;-) Dejligt at du kan lide idéen!

Reply
Anna 11. september 2014 - 17:40

Uh, de ser lækre ud! :D De må prøves :)

Reply
Stinna 12. september 2014 - 08:31

Tak skal du have! :-)

Reply
Line 11. september 2014 - 22:22

Lækker opskrift :) kan man evt bruge andet end banan da jeg ikke kan lide banan? :) og hvad ville du forslå ? :)

Reply
Stinna 12. september 2014 - 08:31

Åh den var lidt svær. Måske æblemos? :-)

Reply
Line 12. september 2014 - 09:11

Det tænkte jeg også. :) måske lidt nødder i også. Det tro jeg at jeg vil prøve :)

Reply
Helle Knudsen 12. september 2014 - 16:21

Hej Stinna.
De ser godt nok lækre ud! Dem skal jeg helt klart have prøvet. Jeg er helt vild med den måde du ofte finder madretter og snacks og laver sunder alternativer! Det er jo skønt for os, der bare helst vil spise muffins dagen lang. ;) Tak for tippet!

Reply
Stinna 13. september 2014 - 10:40

Mange tak skal du have :-) Jeg vil også gerne selv kunne spise lidt lækkert hver dag, dejligt at du kan lide mine opskrifter!

Reply
Rikke 18. september 2014 - 20:50

Hej Stinna.
Smelter du chokoladen eller hakker du den?
De ser super lækre ud- i det hele taget vil jeg lige huske at rose dig for dine billeder her på siden – de får alt til at se ekstra lækkert og indbydende ud.

Reply
Stinna 19. september 2014 - 08:31

Hej Rikke.
Jeg hakker det i, men tror også at smeltet vil være lækkert deri. Mange tak for din søde besked :-)
Hav en god dag!

Reply
Rikke 25. september 2014 - 12:54

De er vildt gode og mætter rigtig godt.
Bonus info – de kan også fryses og er lige så gode når de er tøet op.
Min ældste søn elsker banankage med kan ikke lide chokolade. Han smagte en alligevel, men syntes ikke den smagte af så meget, så planen er at prøve en udgave med kanel.

Reply
Stinna 28. september 2014 - 13:22

Dejligt med din kommentar om frysning, det har jeg endnu ikke afprøvet :-)
Skriv gerne hvordan de bliver med kanel, det lyder lækkert! :-) God søndag!

Reply
Louise Klitgaard 5. oktober 2015 - 17:18

Jeg er lige igang med din grundopskrift – hvor jeg har taget lidt af havregrynene fra og puttet kokosfibermel i og min banan protein pulver. Mit spørgsmål er så til denne kakao opskrift – og jeg ville kunne bruge kokosfibermel eller mandelfibermel istedet (urtekram), istedet for rismel – og vil jeg kunne bruge noget andet end rismælk?

Reply
Stinna 5. oktober 2015 - 19:40

Jeg har desværre ikke forsøgt med kokosfibermel eller mandelfibermel. Rismælk kan du bytte ud med andre typer mælk :-)

Reply
Linda 25. november 2015 - 10:05

Hej Stinna,
De lyder lækre
Et lille forslag: skriv (glutenfri) efter havregryn, så “nye” ikke risikerer at blive forvirrede

Reply
Stinna 25. november 2015 - 13:38

Hej Linda,
tak skal du have :-)
Jeg er i nye opskrifter begyndt at skrive (evt. glutenfri) bagefter, så glutenallergikere kan se det :-)

Reply
Sunde morgen muffins - en grundopskrift ( glutenfri ) - Stinna 6. marts 2017 - 08:47

[…] Især hindbær eller chokolade smager skønt! Jeg har også en variant her med kakao. […]

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.