Raw cashew choko-grød

af Stinna

Raw cashew-choko grød. Nogle af jer har efterspurgt opskrifter på morgenmad uden mælkeprodukter. Derfor vil jeg gerne dele denne opskrift med jer igen, som er en virkelig cremet cashewgrød (eller cashewyoghurt) med chokolade og toppet med frugt. Det er især et hit som weekend-morgenmad. Jeg lavede opskriften sammen med skønne Julie, dengang vi begge arbejdede på en rawfood café her i Aarhus.

Grøden er lavet på cashewnødder, mandelmælk, avocado og banan. Den er ret mættende og smager virkelig skønt! Fordi at den er meget mættende, synes jeg den passer perfekt i et lille glas til brunch.

Raw cashewgrød

Forb. tid5 min
Tilb. tid5 min
Ret: Morgenmad
Køkken: Vegansk
Antal: 2 portioner
Forfatter: Stinna

Ingredienser

grød

  • 2 dl cashewnødder som gerne må have stået i blød et par timer
  • 2 dl mandelmælk - eller anden mælk
  • ¼ stk. avocado
  • 2 stk. små bananer
  • 1 spsk. kakao
  • knivspids salt
  • 1 appelsinskal
  • saft af 1 appelsin
  • 6 stk. dadler

topping

  • appelsin
  • banan
  • mandler
  • hindbær
  • kakaonips og kokos

Sådan gør du

  • Sæt cashewnødderne i blød.
  • Blend alle ingredienserne til grøden.
  • Smag til med salt og eventuelt dadler.
  • Top med frisk frugt, nødder og kokos.



7 Kommentarer

Signe 26. februar 2015 - 18:03

Ser SÅ lækkert ud! :D

Reply
Stinna 28. februar 2015 - 11:47

Mange mange tak! :-)

Reply
Maja Schlünsen 27. februar 2015 - 18:53

Hvor msnge portioner er den ca. til? :-D Den ser super lækker ud :-)

Reply
Stinna 28. februar 2015 - 09:03

2 store eller 4 små, hvis I også skal have andet til :-)

Reply
Stinna 28. februar 2015 - 11:47

Thanks! :-)

Reply
Ida 4. april 2019 - 15:22

Kan den laves dagen før?

Reply
Stinna 5. april 2019 - 09:17

Hej Ida. Det tror jeg sagtens :-) Jeg har ikke forsøgt.

Reply

Tilføj en kommentar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy