Morgenmadsvafler med risengrød

af Stinna

Morgenmadsvafler med risengrød er lækre risengrødvafler, lavet med en rest risengrød. De er perfekte til morgenmad i julen.

morgenmadsvafler med risengrød

Opskrift på morgenmadsvafler med risengrød

Har du en rest risengrød tilbage, som du ikke ved hvad du skal bruge til? Så prøv at lave disse lækre vafler! De smager lidt ala klatkager og er ganske nemme at lave. Server dem gerne med sirup, bær eller flødeskum til.

Morgenvafler med risengrød

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid15 minutter
Ret: Morgenmad
Køkken: Jul, Vegetarisk
Antal: 6 stk.
Forfatter: Stinna
Ingen stjerner endnu

Ingredienser

  • 350 g risengrød kold
  • 2 stk. æg
  • 1 tsk. kanel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1/2 tsk. kardemomme
  • 2 spsk. sukker
  • 1 dl hvedemel
  • 1/2 dl sødmælk
  • 1 drys salt
  • smør til stegning

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienserne i en skål og rør det godt rundt. Dejen skal være tyk som almindelig vaffeldej.
  • Tænd vaffeljernet og kom godt med smør på begge plader.
  • Vaflerne bages til de er lysebrune og nemt slipper pladerne.
  • Serveres med sirup, flormelis og eventuelt friske bær.
morgenmadsvafler med risengrød

Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.