Havregrødspandekager

af Stinna

Havregrødspandekager er små pandekager, som er lavet af en rest havregrød. Havregrøden blandes med æg, lidt mel og kanel og steges derefter i smør. Så er der nem og skøn morgenmad.

Havregrødspandekager

Opskrift på havregrødspandekager

Hvis du har en rest havregrød tilbage fra morgenmaden, er disse havregrødspandekager ganske geniale. Du bruger blot en rest grød, som blandes med æg, lidt mel, honning og kanel. Pandekagerne smager skønt og er en virkelig skøn morgenmad. Opskriften rækker til 9 små pandekager – så jeg vil gætte på, at der er til 1-2 portioner. Alt efter, hvor sultne I selvfølgelig er.

Havregrødspandekager

Opskriften rækker til 1-2 portioner, alt efter hvor sultne I er.
Forb. tid10 min
Tilb. tid10 min
Ret: Morgenmad
Køkken: Vegetarisk
Antal: 9 stk.
Forfatter: Stinna

Ingredienser

Havregrød (cirka 200g færdig havregrød)

  • 1 dl havregryn
  • 2 dl vand

Resten

  • 2 stk. æg
  • 3 spsk. hvedemel
  • 1 tsk. honning
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. kanel
  • 1 drys salt
  • smør til stegning

Topping

  • græsk yoghurt
  • mørk chokolade
  • friske bær

Sådan gør du

Havregrød

  • Hvis du ikke har en rest havregrød, så kan du starte med at koge vand og havregryn sammen. Lad det herefter køle af.

Havregrødspandekager

  • I en skål blandes havregrød (cirka 200 gram), æg, hvedemel, honning, bagepulver, kanel og salt. Rør det godt sammen.
  • Kom smør på en pande (slip-let) og steg pandekagerne. De skal først vendes, når de er gyldne. Jeg bager dem på middel-varme.
  • Server pandekagerne med græsk yoghurt, mørk chokolade og friske bær.

Opskrifter med havregrød

Hvis du har en rest havregrød tilbage fra morgenmaden, så kan jeg også anbefale disse boller bagt med en rest havregrød: grødboller – lækre og nemme boller med havregrød. Hvis du blot er vild med grød, så vil jeg anbefale min opskrift på bagt havregrød med bær og mandler.

Havregrødspandekager
Havregrødspandekager

Du er også velkommen til at følge med på min Instagram, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.

Tilføj en kommentar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy