841
Havregrødsmuffins er lækre, små muffins bagt med havregrød. De er sødet med banan og er perfekte som en lille sundere snack.
Opskrift på havregrønsmuffins
Disse muffins er søde, lækre og smager skønt af banan. Disse muffins er ikke lette og luftige, men i stedet små og kompakte. De smager dog virkelig god og herhjemme er de især et hit hos husets yngste. Så hvis du har små børn i husstanden, vil disse muffins med havregrød sikkert vække begejstring. De er nemlig gode både til morgenmad eller i madpakken.
Opskriften rækker til cirka 15 små muffins. De er bagt i silikoneform, så de ikke hænger fast. Prøv også at tilføje en smule chokolade til dejen, for at gøre dem ekstra lækre.
Havregrødsmuffins
Antal: 15 stk.
Ingredienser
Havregrød (cirka 3 dl færdig havregrød)
- 2 dl havregryn
- 2 dl mandelmælk eller anden mælk
Resten
- 4 stk. bananer, meget modne
- 4 stk. æg
- 20 g smør, smeltet og afkølet
- 1 nip salt
- 1 dl hvedemel
- 1 tsk. kardemomme
- 1 tsk. kanel
Sådan gør du
Havregrød
- Start med at koge havregryn og mandelmælk til havregrød. Lad det derefter køle helt af.
Havregrødsmuffins
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Mos bananerne i en skål med en gaffel.
- Tilsæt de øvrige ingredienser (inklusiv havregrød) og rør det sammen.
- Fordel dejen i silikoneforme.
- Bages midt i ovnen i cirka 15 minutter. Hold øje med dem, der er forskel på ovne.
- Lad dem køle af og opbevar dem derefter i køleskabet.
Følg også gerne med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.