Gulerodspandekager

af Stinna

Gulerodspandekager er små søde pandekager, hvor jeg har tilsat fintrevet gulerod. Det giver en skøn smag og virkelig fin farve til pandekagerne.

gulerodspandekager

Gulerodspandekager

Pandekager med gulerødder er søde, små pandekager. De smager skønt og er en nem måde, at få brugt grøntsagsskuffens sidste gulerødder. I denne version har jeg tilsat kardemomme og kanel, som giver en skøn smag til de søde pandekager. Herhjemme spiser vi gulerodspandekagerne til morgenmad.

Gulerodspandekager

Forb. tid10 min
Tilb. tid20 min
Ret: Bagværk, Morgenmad
Køkken: Vegetarisk
Antal: 10 stk.
Forfatter: Stinna

Ingredienser

  • 2 stk. æg
  • 4 spsk. hvedemel
  • 100 g havregryn, finvalsede
  • 2 dl mælk
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. kanel
  • 1/2 tsk. kardemomme
  • 250 g fintrevne rulerødder
  • 1 spsk. honning
  • 1 drys salt
  • smør til stegning

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienserne (pånær gulerødder) i en foodprocessor eller blender. Blend dejen, så den er ensartet.
  • Skæl gulerødderne og riv dem fint på et rivejern. Rør dem i dejen.
  • Steg pandekagerne på begge sider på en pande med smør. Sørg for ikke at lave dem for tykke.
  • Serveres med sirup, skyr og friske bær. Velbekomme.

Opskrifter med gulerødder

Herhjemme har vi altid gulerødder i køleskabet og derfor elsker jeg også, at bruge gulerødder i både madlavningen og i bagværk. Prøv også gerne opskriften på gulerodsbrud og gulerodskage.

gulerodspandekager

Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagram, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.

Tilføj en kommentar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy