Grøn grød

af Stinna

Grøn grød er en tyk smoothie med frugt og grøntsager. Opskriften er inspireret af Professorens grønne grød, som er er en tyk slags smoothie fyldt med grøntsager, tang og andre ingredienser. Jeg har valgt at lave en lidt ‘mildere’ udgave – med en smule mere frugt og uden tang. Den smager skønt og mætter virkelig godt.

Opskrift på grøn grød

Spiser du nok frugt og grønt? Ellers er denne opskrift sikkert noget for dig! En tyk smoothie fyldt med spinat, grønkål, avocado, banan og ananas. Tilsat lidt mynte, mandler, citron og ingefær. Det smager skønt og er en virkelig god start på dagen, eller som et lækkert mellemmåltid.

Grøn grød

Ret: Morgenmad
Køkken: Vegetarisk
Antal: 1 portioner
Forfatter: Stinna
5 fra 1 stemme

Ingredienser

  • 1 håndfuld frisk spinat
  • 1 håndfuld frisk grønkål
  • 1/2 stk. avocado
  • 1 stk. banan gerne frossen
  • 1 stor skive ananas
  • 1 håndfuld mynte
  • 1 håndfuld mandler
  • 2 dl havremælk
  • 1 stk. hel citron (uden skræl)
  • 1 stykke ingefær (cirka 2 x 2 cm)

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienserne i en blender.
  • Blend det sammen til den ønskede konsistens.
  • Server med granola og friske bær. Velbekomme!

Du er også meget velkommen til at følge med på min instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder og billeder fra min hverdag. Du er også velkommen til at skrive en kommentar herunder, hvis du har spørgsmål eller feedback til opskriften. Hvis du laver min mad, vil jeg elske at se et billede af det på instagram.

4 Kommentarer

Heidi 9. marts 2024 - 09:05

Hej. Hvor længe kan den holde sig på køl eller kan den fryses? Så man kan lave til flere dag i weekenden

Reply
Stinna 10. marts 2024 - 14:04

Det har jeg desværre ikke erfaring med :-)

Reply
Maria 15. juli 2024 - 14:59

Endnu en lækker opskrift fra dig. Mine favorit greenies er fra din hjemmeside, så da jeg skulle finde en opskrift på den grønne grød, tænkte jeg på dig, selvom jeg ikke har været på din side et par år. Sidder og spiser “grøden” nu. Virkelig virkelig god! Jeg elsker citron, men for mig blev den alt for sur, så jeg måtte justere lidt med de andre ingredienser til sidst. Det er muligt vores citroner er store, men ellers er en anbefaling til andre: smag til med citronen til sidst.

Reply
Stinna 16. juli 2024 - 12:06

Hvor dejligt, tak! Og tak for tip med citron. Det er nok en god idé at smage til med citron :-)

Reply
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.