French toast

af Stinna

French toast, også kaldet arme riddere, er virkelig nemme at lave og smager helt fantastisk. De er perfekte til brunch eller bare en ekstra god morgenmad i weekenden. 

Opskrift på french toast

French toast er skiver af brød, som vendes i en tynd dej. Opskriften består af helt simple ingredienser, som de fleste har i sit køkken. De lækre toastbrød er perfekte med sirup, friske bær, lidt skyr og chokolade. Brug gerne tørt franskbrød eller toastbrød til opskriften.

French toast (arme riddere)

Forb. tid10 min
Tilb. tid10 min
Ret: Morgenmad
Køkken: Vegetarisk
Antal: 8 stk.
Forfatter: Stinna

Ingredienser

  • 8 skiver hvidt brød (gerne tørt)
  • 3 stk. æg
  • 2 dl sødmælk
  • 50 g sukker
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 50 g smør (til stegning)

Servering

  • sirup
  • friske bær
  • grofthakket mørk chokolade
  • skyr

Sådan gør du

  • Skær franskbrød i skiver.
  • Kom alle ingredienser til æggemassen i en skål. Pisk det godt sammen – brug evt. en håndmixer.
  • Kom smør på en stegepande (brug gerne en slip-let pande).
  • Dyp brødskiverne i æggemassen, så begge sider dækkes. Lad gerne skiverne være i æggemassen i cirka 30-60 sekunder, så de kan suge lidt.
  • Steges på begge sider i smør på en varm pande.
  • Serveres med skyr, friske bær, sirup og grofthakket mørk chokolade. Velbekomme.

Arme riddere

De lækre brød dyppet i æggemasse kan kaldes begge dele. I min familie er det normalt min skønne søster der laver french toast, men nu har jeg også endelig fået lavet en opskrift på de nemme brød. Du kan bruge dem til morgenmad, en lille snack eller som dessert. Prøv også at drysse dem med kanelsukker og en smørklat – det er også lækkert. De arme riddere er bedst helt nylavede, mens de stadig er lune. Opskriften er inspireret af en opskrift fra Jons madklub.

Arme riddere French toast
French toast

Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.

Tilføj en kommentar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy