Bananvafler med havregryn, æg banan. Nemme og lækre vafler, som er perfekte til morgenmad. Sunde og lækre vafler, som smager skønt og mætter godt.
Opskrift på bananvafler
Hvad er bedre end lækre vafler til morgenmad i weekenden? Disse vafler med banan er virkelig gode og så er de nemme at lave. Herhjemme spiser vi dem især til morgenmad, men de kan også sagtens bruges som eftermiddagssnack.
I disse vafler har jeg byttet nogle af ingredienserne ud i forhold til klassiske vafler. Vaflerne er søde med banan, en del af melet er udskiftet med havregryn og så ha jeg undladt tilsat sukker. Husk derfor at bananerne skal være godt modne – så bidrager de med mest sødme.
Bananvafler
Ingredienser
- 100 g havregryn
- 2 stk. modne banan
- 2 stk. æg
- 2-3 dl mælk
- 3 spsk. hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. kardemomme
- smør til stegning
Sådan gør du
- Kom alle ingredienserne i en blender og blend det godt sammen. Hvis dejen er for tyk, kan du tilsætte en smule mere mælk.
- Tænd dit vaffeljern.
- Kom lidt smør på pladerne.
- Steg vaflerne indtil de er gyldenbrune.
- Serveres med friske bær og skyr. Velbekomme.
Opskrifter med havregryn
Disse vafler er lavet med havregryn, som gør at de virkelig mætter godt. Du kan også prøve at lave mine Bananpandekager ,som også er virkelig gode til morgenmad. De mætter også godt og er ganske nemme at lave, hvis du nu ikke ejer et vaffeljern.
Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.
4 Kommentarer
Ved du om man kan skifte rismælk ud med komælk?
Det tror jeg sagtens :-)
Hej Stinna,
Mange tak for mange gode opskrifter :-) Kan man monstro skifte rismel ud med kikærtemel, tror du?
Hej – dejligt at du kan bruge mine opskrifter :-) Jeg har desværre ikke forsøgt med kikærtemel i denne opskrift. Men skriv endelig, hvis du får det afprøvet :-)